Sursă de la Kremlin: Putin va fi operat de cancer curând. Cine ii va ține locul

Vladimir Putin va fi nevoit să renunțe la controlul războiului din Ucraina pentru o perioadă nederminată deoarece este pregătit pentru o operație de cancer. Îi va ține locul Nicolai Patrușev, fost șef KGB, susține o sursă de la Kremlin, potrivit Daily Mail.

Afirmațiile extraordinare au apărut pe popularul canal Telegram General SVR, care spune că sursa este o figură bine plasată în Kremlin. General SVR a raportat că Putin are cancer abdominal și Parkinson în urmă cu 18 luni.

Dar acum s-a raportat că Putin, în vârstă de 69 de ani, ar putea dispărea în curând pe timpul operației și recuperării, puterea fiind transferată lui Nikolai Patrușev.

Patrușev, în vârstă de 70 de ani, este văzut ca arhitectul cheie al strategiei de război a Ucrainei și omul care l-a convins pe Putin că Kievul era inundat de neo-naziști.

Citiți și:  Mutare șoc făcută de Ucraina: Putin este distrus!

Sursa citează și un fost militar de rang înalt al Kremlinului care a afirmat că Putin a discutat că va fi supus unor proceduri medicale.

„Medicii insistă că are nevoie de o operație, dar data nu a fost încă stabilită”, a spus sursa, potrivit Daily Mail.

Va fi operat și va fi incapabil să conducă „pentru o perioadă scurtă de timp”, crede liderul de la Kremlin, după cum și-a asigurat apropiații.

Sursa a spus că alegerea lui Patrușev, care a venit după o discuție „de la inimă la inimă” de două ore cu Putin, este „cea mai proastă opțiune”.

Președintele rus Vladimir Putin a făcut analize oncologice, iar cele mai recente probleme identificate în timpul ultimei examinări sunt asociate cu cancerul de colon.

Citiți și:  Previziune cruntă pentru Rusia: „Va avea loc un colaps dramatic”

De asemenea, suferă de „boala Parkinson și tulburare schizoafectivă”, care prezintă simptome de schizofrenie, inclusiv halucinații și manie, susține sursa.

Kremlinul a negat întotdeauna cu fermitate că Putin are probleme medicale, chiar și când a lipsit în mod misterios în ultimii ani și au existat temeri privind sănătatea acestuia.

Când Putin va intra exact în spital nu este clar, dar este puțin probabil să o facă înainte de 9 Mai, când prezidează grandioasa celebrare a Zilei Victoriei.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.