“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MILITAR

Mama noului șef al Armatei ucrainiene este fan Putin

mama noului ef al armatei ucrainiene este fan putin 1

Lyudmila Syrskaya, care locuiește în Vladimir (Rusia) și este probabil mama noului comandant șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Alexander Syrsky, a notat postări pe rețelele sale de socializare cu declarații de susținere a Rusiei.

Joi, Vladimir Zelensky a declarat că o nouă echipă preia conducerea Forțelor Armate ale Ucrainei , iar Alexander Syrsky a fost numit noul comandant al trupelor ucrainene. Potrivit rapoartelor presei și a surselor deschise, Syrsky s-a născut în regiunea Vladimir , unde rudele sale încă locuiesc, inclusiv fratele său Oleg și mama Lyudmila.

Pe rețeaua de socializare Odnoklassniki , Lyudmila Syrskaya, în vârstă de 82 de ani, a notat în special postări cu cuvintele șefului Ceceniei Ramzan Kadyrov : „Nu vom permite nimănui să glumească cu Rusia”, cărți poștale cu Ziua Victoriei și urări de sănătate lui Putin.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.