“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Vladimir Putin a pierdut! Anunțul venit de la vârful NATO: Este o mare înfrângere

vladimir putin 7

Secretarul General al NATO a făcut un anunț de ultim moment despre războiul din Ucraina! Potrivit înaltului oficial, Vladimir Putin a suferit o mare înfrângere strategică.

Vladimir Putin a suferit o mare înfrângere strategică! Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, a explicat că obiectivul războiului din Ucraina era împiedicarea țării din a se îndrepta către NATO şi UE.

Jens Stoltenberg spune că Vladimir Putin a pierdut
În momentul de față, a subliniat Stoltenberg, Ucraina este aproape ca oricând de NATO şi UE. Acest lucru reprezintă „o mare înfrângere strategică pentru Rusia”.

„Întregul obiectiv al acestei invazii a fost de a împiedica Ucraina să se îndrepte spre NATO şi Uniunea Europeană. Ucraina este acum mai aproape ca oricând de NATO şi de Uniunea Europeană. Aceasta este o mare înfrângere strategică pentru Rusia”, a declarat Jens Stoltenberg, conform DPA.

De asemenea, acesta a subliniat că Vladimir Putin a pierdut „pentru totdeauna” Ucraina. Înaltul oficial s-a referit la faptul că Rusia a privit timp de decenii Ucraina ca parte a sferei sale de influenţă.

„Preşedintele Putin a pierdut Ucraina pentru totdeauna”, a mai spus înaltul oficial.

Jens Stoltenberg s-a declarat convins că Ucraina îşi va atinge în cele din urmă obiectivul de a adera la NATO.

Rusia plăteşte un preţ ridicat pentru războiul din Ucraina
Secretarul General al NATO a explicat apoi că Rusia plăteşte un preţ ridicat pentru războiul din Ucraina. Mai precis, Moscova a pierdut „sute de avioane, mii de tancuri şi 300.000 de militari”. Mai mult, spune Stoltenberg, economia rusă a slăbit, iar țara este „izolată politic”.

„Rusia a pierdut sute de avioane, mii de tancuri şi 300.000 de militari. Economia rusă a slăbit. Rusia este mai izolată politic. Inflaţia este sus, nivelul de trai e jos”, a completat el.

Jens Stoltenberg a avertizat apoi că războiul va mai dura. Potrivit acestuia, nu există semnale că Putin îşi va schimba atitudinea, chiar şi după previzibila sa realegere la viitoarele alegeri prezidenţiale ruse din 17 martie 2024.

Simultan, Ucraina a „arătat că se poate apăra, poate riposta oricât de mult timp, în special atunci când primeşte arme din Germania şi de la numeroşi alţi aliaţi din NATO”.

Amintim că Vladimir Putin a fost primul care a prezentat documentele necesare la Comisia Electorală din Rusia. În schimb, a apărut un al doilea candidat. Este vorba despre liderul Partidului Liberal Democrat, Leonid Slutsky.

Slutsky va trebui acum să treacă prin proceduri formale. Acest a fost nominalizat drept candidat, la cel de-al 19-lea congres preelectoral al Partidului Liberal Democrat din Rusia.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.