“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MILITARNOUTATI

RĂZBOI MONDIAL IMINENT? Șeful NATO, Jens Stoltenberg, cere în mod deschis ca armele NATO să fie folosite în interiorul Rusiei

razboi

Șeful NATO, Jens Stoltenberg, cere acum în mod deschis ca armele NATO să fie folosite în interiorul Rusiei.

Atunci când armele NATO au fost furnizate pentru prima dată Ucrainei, s-a spus clar că acestea urmau să fie folosite doar pe teritoriul ucrainean. Am văzut cum această poziție a fost aruncată complet pe fereastră cu lovituri aleatorii asupra unor orașe rusești precum Belgorod, care au ucis civili ruși.

Cred că Stoltenberg vrea să împingă lumea mai aproape de un conflict nuclear armat, totul pentru a justifica existența NATO. Nici asta nu este o hiperbolă. Rusia tocmai a efectuat un exercițiu cu arme nucleare tactice ca răspuns la retorica și actele agresive nesfârșite din partea Occidentului.

Acești păpușari sionișți chiar se joacă cu focul. Ai crede că ar trebui să se liniștească și să încerce să negocieze pacea cu Rusia, dar nu vor face asta.

Au fost atât de încrezători în planul lor de război, evident stupid, încât nu au elaborat niciun plan de urgență pentru ce să facă în cazul în care planul lor ar eșua. Ca urmare, ei doar triplează acest război, sancțiunile și toate celelalte, în ciuda faptului că sunt în detrimentul lor. Este doar o decizie retardată după alta din partea acestor proști, de parcă o inteligență artificială rudimentară ar fi în spatele deciziilor.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.