STRIGĂTOR LA CER! Generalul Mircea Dogaru este fascist!

Dragi conaționali față de care nu am nici un interes ascuns…

Avem o problemă HALUCINANTĂ!

Generalul în rezervă Mircea Dogaru, președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, un om cu influență în armată, presă și societatea civilă și-a arătat adevăratele culori într-o emisiune televizată în care a făcut salutul nazist. 

Salutul executat de Dogaru este același salut făcut de criminalul terorist norvegian Anders Breivik. Sfidător!

Același salut făcut de actorul care-l joacă pe Harry Potter:

Toate saluturile duc la cel mai notoriu personaj din istorie, cel mai mare criminal care a ucis șase milioane de evrei (pe lângă alte etnii) în camerele de gazare și a aruncat Europa secolului 20 în cea mai neagră perioadă din istoria sa, Adolf Hitler, cel ce a călcat valorile europene sub cizma nazistă.

Citiți și:  Un Rabin declară: Coronavirusul va dispărea doar după ce se va construi Al Treilea Templu

Intenția lui Mircea Dogaru de a concentra toți evreii, țiganii și homosexualii în lagăre speciale de exterminare este bine disimulată prin limbajul sterp și în mare parte politic corect din cadrul emisiunii lui Miron Manega, Trezește-te Gheorghe, Trezește-te Ioane (aluzie la celebra poezie a legionarului Radu Gyr). Dar limbajul non-verbal trădează intențiile genocidale și nu necesită nici un fel de interpretare. Este limpede, se vede cu ochiul liber. Uitați-vă la poză:

Omul acesta, un criptonazist care gândește primitiv și face parte din epoca trecută, este actualmente o persoană publică în România…și se află în libertate!!!

Legea împotriva antisemitismului, inițiată de reprezentantul minorității evreiești, Silviu Vexler, există ca un praf în ochi pentru Comunitatea Evreiască din România, dând iluzia siguranței, dar în realitate ea nu se aplică, demonstrând că încă nu suntem o țară cu adevărat civilizată. Având contact cu cadre militare, generalul în rezervă poate pune oricând mâna pe arme, nu știm la ce să ne așteptăm după ce și-a afișat crezul la televizor, așadar trebuie să ne întrebăm…”Prețuim cu adevărat valorile europene?” și dacă da, ce facem pentru a dovedi asta?

Citiți și:  ATENTIE, IMAGINI SOCANTE DE LA EXPLOZIA DIN BEIRUT! FILMARI VIDEO CARE NU APAR LA TV

Unde este Alexandru Florian care să asigure începerea unei anchete împotriva generalului Mircea Dogaru pentru săvârșirea unei forme de salut vădit antisemit, demonstrat prin poze în expoziția de mai sus?

În cel mai rău caz dacă își cere scuze public poate scapă cu plata unor despăgubiri morale, căci cine știe câți evrei au avut atac de panică văzând imaginile…

Sursa: Incorect Politic

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

23 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
io
io
2 ani in urma cu

Ati fi avut o inregistrare video explicita daca facea sa ceva.. De ce defaimezi ma ?

io
io
2 ani in urma cu

Ati fi avut o inregistrare video explicita daca facea sa ceva.. De ce defaimezi ma ?

Nationalisti.ro
Nationalisti.ro
2 ani in urma cu
Raspunde lui:  io

Este un pamflet in caz ca nu te-ai prins…