STRIGĂTOR LA CER! Generalul Mircea Dogaru este fascist!

Dragi conaționali față de care nu am nici un interes ascuns…

Avem o problemă HALUCINANTĂ!

Generalul în rezervă Mircea Dogaru, președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, un om cu influență în armată, presă și societatea civilă și-a arătat adevăratele culori într-o emisiune televizată în care a făcut salutul nazist. 

Salutul executat de Dogaru este același salut făcut de criminalul terorist norvegian Anders Breivik. Sfidător!

Același salut făcut de actorul care-l joacă pe Harry Potter:

Toate saluturile duc la cel mai notoriu personaj din istorie, cel mai mare criminal care a ucis șase milioane de evrei (pe lângă alte etnii) în camerele de gazare și a aruncat Europa secolului 20 în cea mai neagră perioadă din istoria sa, Adolf Hitler, cel ce a călcat valorile europene sub cizma nazistă.

Intenția lui Mircea Dogaru de a concentra toți evreii, țiganii și homosexualii în lagăre speciale de exterminare este bine disimulată prin limbajul sterp și în mare parte politic corect din cadrul emisiunii lui Miron Manega, Trezește-te Gheorghe, Trezește-te Ioane (aluzie la celebra poezie a legionarului Radu Gyr). Dar limbajul non-verbal trădează intențiile genocidale și nu necesită nici un fel de interpretare. Este limpede, se vede cu ochiul liber. Uitați-vă la poză:

Citiți și:  COMUNISMUL A REVENIT! Dosar penal după ce AUR a catalogat Holocaustul drept „o temă minoră”. Parchetul General s-a autosesizat

Omul acesta, un criptonazist care gândește primitiv și face parte din epoca trecută, este actualmente o persoană publică în România…și se află în libertate!!!

Legea împotriva antisemitismului, inițiată de reprezentantul minorității evreiești, Silviu Vexler, există ca un praf în ochi pentru Comunitatea Evreiască din România, dând iluzia siguranței, dar în realitate ea nu se aplică, demonstrând că încă nu suntem o țară cu adevărat civilizată. Având contact cu cadre militare, generalul în rezervă poate pune oricând mâna pe arme, nu știm la ce să ne așteptăm după ce și-a afișat crezul la televizor, așadar trebuie să ne întrebăm…”Prețuim cu adevărat valorile europene?” și dacă da, ce facem pentru a dovedi asta?

Citiți și:  Calitatea de deputat a lui Silviu Vexler este incompatibilă cu funcția de șef al Cultului Mozaic?

Unde este Alexandru Florian care să asigure începerea unei anchete împotriva generalului Mircea Dogaru pentru săvârșirea unei forme de salut vădit antisemit, demonstrat prin poze în expoziția de mai sus?

În cel mai rău caz dacă își cere scuze public poate scapă cu plata unor despăgubiri morale, căci cine știe câți evrei au avut atac de panică văzând imaginile…

Sursa: Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

4 comentarii

  1. Ati fi avut o inregistrare video explicita daca facea sa ceva.. De ce defaimezi ma ?

  2. Ati fi avut o inregistrare video explicita daca facea sa ceva.. De ce defaimezi ma ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.