Și totuși, când a murit fostul rege Mihai? DOCUMENTE BOMBA: Regele Mihai A MURIT ACUM 2 ANI!


M-am distrat cînd am vazut pe toate canalele de propagandă și site-urile de „informare” mare super-știre cum că a murit „Regele”. I-auzi…o fi Înviat și a murit iar. S-o lămurim:

În primul rînd, se pare că a murit de acum 2 ani.
Atît un înalt funcționar administrativ al Patriarhiei Române cît și un prieten apropiat al principelui Nicolae au confirmat asta. Se pare ca Mihai I a murit în 2015 iar trupul său a fost pus la conservat într-o incintă specială privată de lîngă Zurich.
Motivul principal pentru care s-a ascuns moartea sa e destul de evident: s-a dorit să se scape de moștenitorii nedoriți (de către cine vedeți mai jos).

Ia să vedem și ceva indicii și chestii foarte suspecte care confirmă cele menționate mai sus:

– Ultima apariție publică a lui Mihai a fost în 19 noiembrie 2014. El a mai „trăit” în ultimii 2 ani doar prin comunicate.

– Incercarea insistentă de acoperire a dispariției lui Mihai din spațiul public de către „Casa Regală” prin comunicate de presă, scrisori semnate de Mihai sau fotografii (care ulterior s-a demonstrat ca fiind făcute cu un an înainte și nu la data la care „Casa Regală” încercă să convingă publicul că ar fi fost făcute).

– Răspunsul dat de „Casa Regală” la solicitarea în scris a unui cetătean al României care a avut curajul să intrebe oficial, negru pe alb, dacă Mihai este viu sau mort. Răspunsul „Casei Regale” a fost „nu comentăm pe acest subiect”. Să mori tu ? Dacă era viu, era clar care ar fi fost răspunsul.

– Suprimarea știrilor libere de către CNA: România TV a fost amendată de CNA după ce anunțase moartea lui Mihai, încă din Ianuarie 2016.

– Treaba suspect de nebagată în seamă cu operația. La noi e invazie de jurnaliști și reporteri la orice operație de bătătură facuta prin Africa a vreunui manelist sau ‘instalatoare’, dar la operația lui Mihai nu a mișcat nimeni nimic. În plus, nu au comunicat cine-i doctorul care a efectuat operația. Ca doctor nu m-ar tenta să despic un moș de 95 de ani care e pe moarte. Dacă ar fi fost o operație reușită, ar trebui ca toate știrile internaționale să răsune cu asta, iar doctorul sa fie recunoscut și premiat.

– Refuzul vizitei „Principelui” Nicolae. Nicolae a dezvăluit recent că a fost a şaptea oară cînd a încercat să-şi vadă bunicul şi că s-a confruntat cu un refuz. Totodată, acesta a mai subliniat că niciodată nu a existat o explicaţie pentru interzicerea permisiunii de a-l vedea pe Mihai. „A fost a şaptea oară când am venit şi am încercat în ultimii doi ani. Şi da, nu am avut ce să fac în afară de a încerca. Am încercat cu scrisori, am încercat la telefon, faţă în faţă, am venit aici, am stat patru ore în faţă la un moment dat. Am vrut să îl văd pe bunicul meu, am întrebat, totul a fost un răspuns negativ” a spus acesta.

În al doilea rînd, se insista cu titula de „Rege”. Păi care rege? A abdicat. Asta înseamnă că nu mai are nici un fel de drept, de privilegiu special, statut sau titlu, că a renunțat la avere și la orice bun dobîndit în timpul domniei. Adică este un cetățean de rînd… atît și nimic mai mult. Deci, cu ce ocazie denumiri gen Mihai I al Romaniei sau Regele Mihai I ? Mihai I de România este titulatura corectă, deoarece România este acum o Republică, nu o Monarhie. Că tot veni vorba de Monarhie… Monarhia constituțională este specifică regatelor, unde Regele are scopul de a sluji poporul și țara, nu invers. Poporul și tara se află deasupra, nu Regele. Actul arăta cam așa:

Referitor la problema cu moștenitorii și scandalul pe care tot se insistă la tembelizoare, treaba este mult mai simplă decît pare: Comform constituției regale, în cazul monarhiei, pe tronul României nu pot accede decât barbații. Roialitatea se transmite pe linie parternală (adica doar prin barbați). Moștenirea drepturilor, titlurilor și proprietăților se face doar pe linie paternală. Deci tanti Margareta este egală cu zero și nu moștenește nimic. Că a declarat-o Mihai ca moștenitoare este nul pentru ca nu s-a facut asta în mod legal. Interesant este ce s-a întîmplat cu „Principele” Nicolae. Se pare că duetul Margareta-Dudă au vrut dinadins sa scape de el… și au reușit. Date fiind cele explicate mai sus, este cam clar că ei au luat decizia în acest caz.

Peste toate astea, mai există și problema fiului nelegitim. Dieter Stanzeleit susţine că este rodul unei iubiri dintre o englezoaică, pe nume Nerissa Lions, cu Mihai – o iubire transformată apoi într-o căsătorie secretă, căsătorie care ar fi făcut ca mariajul Regelui cu Regina Ana să fie unul ilegal. Dieter a publicat şi o carte despre pretinsele lui origini, fiind şi subiectul unui documentar realizat în Germania. Povestea este destul de lungă, curtea de justiție din Germania ne dîndu-i dreptate, dar proba pricipala nu a putut fi prezentată și anume un test ADN care să lămurească din prima și incontestabil situația. Germanul a cerut în anul 2010 unei instanţe din Bucureşti să-l oblige pe Mihai să ofere o probă ADN care să stabilească dacă este sau nu tatăl acestuia. Bineînteles că a fost refuzat. Dacă nu ar fi fost înrudiți, nu ar fi fost nimic de ascuns, nu ?

REDUCERI DE PANA LA 50% LA EMAG! CLICK AICI PENTRU DETALII!

În al patrulea rînd, aşa-zisul „rege” Mihai I nu a avut legitimitate ca rege, deoarece Constituţia democratică din 1923 fusese înlocuită cu Constituţia carlistă , iar partidele politice desfiinţate. (Ca un prim act de guvernamânt, regimul dictaturii carliste a abolit vechea Constituție si a adoptat, în februarie 1938, o Constituție nouă, care, fără să fie aprobată de popor, consfințea dreptul regelui de a conduce țara, restrîngea în mare măsură libertațile cetățenești, menținea parlamentul ca organ legislativ dar supus voinței monarhului, nu poporului, desființa votul universal și atribuia regelui întreaga putere executiva în stat, precum și dreptul de a fi conducatorul suprem al armatei. Pe 31 martie 1938 a survenit lovitura decisivă aplicată de Carol II formaţiunilor politice. Este publicat decretul-lege de dizolvare a asociaţiilor, grupărilor şi partidelor politice.) România era, totuşi, monarhie constituţională. Lui i-a fost predat postul de rege tocmai de către acest uzurpator şi a fost menţinut şi tratat ca rege de generalul Ion Antonescu doar de formă, fiindcă avea nevoie de a-şi întări autoritatea dobîndită abuziv şi a conduce mai bine cu ajutorul decretelor „regale”. Dar statul român i-a oferit lui Mihai I atît de multe încît deveniste putred de bogat (a primit printre altele Castelul de la Săvîrşin din Arad, palatul Elisabeta de la Bucureşti, domeniul Peleş şi complexul turistic Furnica. Aceste domenii sunt compuse din zeci de mii de hectare de pădure, castele şi alte imobile. Fostul Rege a mai cerut, pe lângă aceste proprietăţi, o despăgubire de 30 de milioane de euro cu titlu de compesaţie pentru toate domeniile care nu mai pot fi retrocedate. Din fericire, acest act a fost blocat prin vot de către deputaţi.) Mihai I a fost clasat de Forbes printre cei mai bogaţi suverani ai lumii, cu o avere de peste 210 milioane de euro. În același timp, el se plîngea ca nu are bani de intreținerea casteleului Peleș. Deci avem de-aface cu un lacom care a devenit milionar din banii statului român, adică pe munca şi sacrificiile unui popor pe care l-a vândut cu prima ocazie. Sursa: Xaeus

VEZI SI: Da! Am fost mințiți de rege și de echipa sa de măsluitori! Iată ce se afla în valizele cu care a plecat Mihai: „două vagoane care au fost atașate la acceleratul de Berna. Conțineau 2 masini recent achizitionate de rege, covoare, lucrari de arta, cateva cufere si valize secrete”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

181 de vizualizări

loading...
Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Marian
Marian
2 ani in urma cu

Dupa ce am citit cu atentie aceste dezvaluiri, o singura si dureroasa concluzie se trage: Romania, un popor de prosti, lasi si fara putere de a se ridica la statulul de popor. Astfel, toti idiotii si-au batut (si isi bat joc si acum) joc cum au vrut de acest popor.

Basescu radu
Basescu radu
2 ani in urma cu

Vreau sa imi spuneti cum am ajuns monarhie dupa unirea facuta de cuza….daca poate cineva sa imi spuna ca vad ca de comentat se comenteaza multe dar fara a cunoaste istorie

Aurelia
Aurelia
2 ani in urma cu
Raspunde lui:  Basescu radu

De la început trebuie precizat că monarhia, capitalismul și comunismul au fost inventate și susținute doctrinar de către evrei, prin Alianța Universală Israelită, Guvernul mondial evreiesc și Masonerie.În anul 1866, iluminații evrei au convins și s-au folosit de „monstruoasa coaliție”, din lideri ai liberarilor și conservatorilor, pentru a-l obliga pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza să abdice. În dimineața zilei de 11/23 februarie 1866, la ora 5, domnitorul Alexandru Ioan Cuza a fost obligat să abdice și Puterea a fost preluată de o Locotenență Domnească, formată din generalul Nicolae Golescu, colonelul Nicolae Haralambie și Lascăr Catargiu. Comitetul revoluționar împotriva domnitorului Alexandru Ioan Cuza. În aceiași zi s-a format un Guvern provizoriu, si au propus alegerea ca suveran al Principatelor Unite a unui individ din Belgia, recomandat de Ion Ghica, personajul care a condus grupul conspiratorilor împotriva lui Cuza. Fără să-l vadă și fără a exista acordul lui, Parlamentul României l-a ales ca suveran pe necunoscutul Filip- Eugeniu-Ferdinand-Balduin-Leopold-George, Alteță Regală și duce de Saxonia și conte de Flandra, la care i-au zis Filip I de Saxa-Coburg sau Filip de Flandra. După alegerea sa, în lipsă, pe tronul Principatelor Unite, de fapt al României, belgianul Filip I i-a înștiințat pe trădătorii de Neam și Țară, cei din „monstruoasa coaliție” , că refuză să le fie șef și să vină în Ro.În această situație, „monstruoasa coaliție” a primit în plic, din partea Alianței Israelite Universale, candidatura evreului prusac Karol Eitel Fridrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen pentru a deveni domnitor și apoi rege al României și a susține emanciparea evreilor în Grădina Maicii Domnului. Se pare că această candidatură a fost sugerată liberalului I.C.Brătianu de către bătrâna doamnă Hortense Cornu de la Paris (nepoata împăratului Napoleon al III-lea), pe o filieră evreiască. Numele ei real era Albine-Hortense Lacroix.În anul 1881, în ziua de 14 martie, România a devenit regat și domnitorul Karol Eitel Fridrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen a fost numit regele Carol I. El a fost încoronat rege al României la 10 mai 1881. De atunci datează monarhia în România.

viorel turcu
viorel turcu
2 ani in urma cu
Raspunde lui:  Aurelia

Ati uitat a spuneti ce era mai important stimata doamna, adica despre Razboiul de Independenta din 1877-1878, despre miscarile de eliberare nationala ale popoarelor balcanice, incepand cu 1875, care ne-au creat conditii favorabile sa trecem la actiune si sa rupem jugul turcesc. Ati uitat sa mai spuneti despre meritele domitorului Carol I, in obtinerea sprijinului marilor puter europene, cu ajutorul politic al Germaniei si cancelarului Bismark care, in plus si "pe sest", ne-a inzestrat armata, ne-a organizat-o si ne-a antrenat-o prin instructori prusaci Nu ati amintit nimic,despre esecul conferintelor internationale de la Constantinopol (1876) si Londra (1877) Romania nu putea deveni regat daca nu era independenta. Carol si-a pus pe cap, o coroana de otel, turnata dintr-un afet de tun turcesc si nu una de aur ceea ce dovedeste modestie si maretie, iar cand a murit, tocmai mancase un pesmet din hrana soldatilor de rand. Cand a venit Carol ca domn in tara, Romania avea o suprafata de 125.000 Km patrati si o populatie de putin peste 5 milioane de locuitori Populatia Regatului Romaniei (la primul recensaman facut vreodata, in 1930, era de 18.057.028 locuitori), iar suprafata era de 295.641 Km patrati, in 1920 dupa Tratatul de pace de la Versailles Apoi, povestea cu jidanii si conspiratia universala,bineinteles este o fictiune. Este o fumigena, ca sa atenuieze nemeritat lupta, munca, vointa si meritele poporului roman. Poporul roman, brav si magistral condus de rege, si-a castigat independenta pe campul de lupta, cu sacrificii enorme la acea vreme. Dorobantii nostri au uimit Europa ! Mai apoi, in 20 ani, Regatul Romania, a devenit un stat modern, iar leul romanesc devenise a patra moneda europeana ca putere de schimb.Spuneti-ne stimata doamna ce este Romania de azi si ce sunt romanii plecat la munca in in lume? Nu inteleg de ce hulim monarhia si de ce hulim Romania sub Ceausescu? Monarhia si RSR, sunt etape ale istoriei tarii noastre si momente din evolutia civilizatiei poporului roman

romanianalien
romanianalien
2 ani in urma cu
Raspunde lui:  Aurelia

Rolul evreilor, si nu al oricaror evrei, ci al sionistilor mai precis este deja cunoscut, dar mata deraiezi si incurci borcanele. Noroc cu Viorel Turcu care v-a dat replica la fix.

GEORGETA
GEORGETA
2 ani in urma cu
Raspunde lui:  Basescu radu

ca si acum au fost interese obscure si manevrele unor cretini care numai romani nu erau !

Georgeta
Georgeta
2 ani in urma cu

Cea mai mare TRADATE a poporului ROMAN din toate timpurile prin aducerea lui Karol Eitel Fridrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen pentru a deveni domnitor și apoi rege al României !!!

MARCEL
MARCEL
2 ani in urma cu

ESTE ADEVARAT SANTEM MINTITI DE CEI CE AU FOST SI DE CEI SANT NE MERTAM SOARTA DACA NU GANDIM LA FEL

Cristian Velcu
Cristian Velcu
2 ani in urma cu

Alexandru Ioan Cuza a fost principe si domn al Tarii Romanesti. Aceste titluri echivaleaza cu cele de rege sau imparat. De aici incolo, am intrat practic in regalitate. Nu era nevoie cf legilor de atunci de consultare populara, referendum etc, in urma carora sa se stabileasca forma de guvernare. Oricum, abdicarea facuta sub presiunea pistolului si neurmata de un referendum cu privire la forma de guvernare, face ca astazi practic sa fim dpdv legal tot monarhie constitutionala!

romanianalien
romanianalien
2 ani in urma cu

Ha, in sfirsit cineva pe aceeasi lungime de unda cu mine! Misu a dat ortu popii cel mai tirziu la inceputul lui 2015. Restul e manipulare ordinara si minciuna crasa. Succesuri si sa traiti bine!

romanianalien
romanianalien
2 ani in urma cu

La fel s-a intimplat si in cazul lui Papa Ioan Paul al II lea, cind se contraziceau "stiristii" ba ca a murit, ba ca nu a murit, da' ala daduse coltu demult.

Basescu radu
Basescu radu
1 an in urma cu

Vreau sa imi spuneti cum am ajuns monarhie dupa unirea facuta de cuza….daca poate cineva sa imi spuna ca vad ca de comentat se comenteaza multe dar fara a cunoaste istorie

Aurelia
Aurelia
1 an in urma cu
Raspunde lui:  Basescu radu

De la început trebuie precizat că monarhia, capitalismul și comunismul au fost inventate și susținute doctrinar de către evrei, prin Alianța Universală Israelită, Guvernul mondial evreiesc și Masonerie.În anul 1866, iluminații evrei au convins și s-au folosit de „monstruoasa coaliție”, din lideri ai liberarilor și conservatorilor, pentru a-l obliga pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza să abdice. În dimineața zilei de 11/23 februarie 1866, la ora 5, domnitorul Alexandru Ioan Cuza a fost obligat să abdice și Puterea a fost preluată de o Locotenență Domnească, formată din generalul Nicolae Golescu, colonelul Nicolae Haralambie și Lascăr Catargiu. Comitetul revoluționar împotriva domnitorului Alexandru Ioan Cuza. În aceiași zi s-a format un Guvern provizoriu, si au propus alegerea ca suveran al Principatelor Unite a unui individ din Belgia, recomandat de Ion Ghica, personajul care a condus grupul conspiratorilor împotriva lui Cuza. Fără să-l vadă și fără a exista acordul lui, Parlamentul României l-a ales ca suveran pe necunoscutul Filip- Eugeniu-Ferdinand-Balduin-Leopold-George, Alteță Regală și duce de Saxonia și conte de Flandra, la care i-au zis Filip I de Saxa-Coburg sau Filip de Flandra. După alegerea sa, în lipsă, pe tronul Principatelor Unite, de fapt al României, belgianul Filip I i-a înștiințat pe trădătorii de Neam și Țară, cei din „monstruoasa coaliție” , că refuză să le fie șef și să vină în Ro.În această situație, „monstruoasa coaliție” a primit în plic, din partea Alianței Israelite Universale, candidatura evreului prusac Karol Eitel Fridrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen pentru a deveni domnitor și apoi rege al României și a susține emanciparea evreilor în Grădina Maicii Domnului. Se pare că această candidatură a fost sugerată liberalului I.C.Brătianu de către bătrâna doamnă Hortense Cornu de la Paris (nepoata împăratului Napoleon al III-lea), pe o filieră evreiască. Numele ei real era Albine-Hortense Lacroix.În anul 1881, în ziua de 14 martie, România a devenit regat și domnitorul Karol Eitel Fridrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen a fost numit regele Carol I. El a fost încoronat rege al României la 10 mai 1881. De atunci datează monarhia în România.

viorel turcu
viorel turcu
1 an in urma cu
Raspunde lui:  Aurelia

Ati uitat a spuneti ce era mai important stimata doamna, adica despre Razboiul de Independenta din 1877-1878, despre miscarile de eliberare nationala ale popoarelor balcanice, incepand cu 1875, care ne-au creat conditii favorabile sa trecem la actiune si sa rupem jugul turcesc. Ati uitat sa mai spuneti despre meritele domitorului Carol I, in obtinerea sprijinului marilor puter europene, cu ajutorul politic al Germaniei si cancelarului Bismark care, in plus si "pe sest", ne-a inzestrat armata, ne-a organizat-o si ne-a antrenat-o prin instructori prusaci Nu ati amintit nimic,despre esecul conferintelor internationale de la Constantinopol (1876) si Londra (1877) Romania nu putea deveni regat daca nu era independenta. Carol si-a pus pe cap, o coroana de otel, turnata dintr-un afet de tun turcesc si nu una de aur ceea ce dovedeste modestie si maretie, iar cand a murit, tocmai mancase un pesmet din hrana soldatilor de rand. Cand a venit Carol ca domn in tara, Romania avea o suprafata de 125.000 Km patrati si o populatie de putin peste 5 milioane de locuitori Populatia Regatului Romaniei (la primul recensaman facut vreodata, in 1930, era de 18.057.028 locuitori), iar suprafata era de 295.641 Km patrati, in 1920 dupa Tratatul de pace de la Versailles Apoi, povestea cu jidanii si conspiratia universala,bineinteles este o fictiune. Este o fumigena, ca sa atenuieze nemeritat lupta, munca, vointa si meritele poporului roman. Poporul roman, brav si magistral condus de rege, si-a castigat independenta pe campul de lupta, cu sacrificii enorme la acea vreme. Dorobantii nostri au uimit Europa ! Mai apoi, in 20 ani, Regatul Romania, a devenit un stat modern, iar leul romanesc devenise a patra moneda europeana ca putere de schimb.Spuneti-ne stimata doamna ce este Romania de azi si ce sunt romanii plecat la munca in in lume? Nu inteleg de ce hulim monarhia si de ce hulim Romania sub Ceausescu? Monarhia si RSR, sunt etape ale istoriei tarii noastre si momente din evolutia civilizatiei poporului roman

romanianalien
romanianalien
2 ani in urma cu
Raspunde lui:  Aurelia

Rolul evreilor, si nu al oricaror evrei, ci al sionistilor mai precis este deja cunoscut, dar mata deraiezi si incurci borcanele. Noroc cu Viorel Turcu care v-a dat replica la fix.

GEORGETA
GEORGETA
1 an in urma cu
Raspunde lui:  Basescu radu

ca si acum au fost interese obscure si manevrele unor cretini care numai romani nu erau !

MARCEL
MARCEL
1 an in urma cu

ESTE ADEVARAT SANTEM MINTITI DE CEI CE AU FOST SI DE CEI SANT NE MERTAM SOARTA DACA NU GANDIM LA FEL

Marian
Marian
1 an in urma cu

Dupa ce am citit cu atentie aceste dezvaluiri, o singura si dureroasa concluzie se trage: Romania, un popor de prosti, lasi si fara putere de a se ridica la statulul de popor. Astfel, toti idiotii si-au batut (si isi bat joc si acum) joc cum au vrut de acest popor.

Georgeta
Georgeta
1 an in urma cu

Cea mai mare TRADATE a poporului ROMAN din toate timpurile prin aducerea lui Karol Eitel Fridrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen pentru a deveni domnitor și apoi rege al României !!!

romanianalien
romanianalien
1 an in urma cu

Ha, in sfirsit cineva pe aceeasi lungime de unda cu mine! Misu a dat ortu popii cel mai tirziu la inceputul lui 2015. Restul e manipulare ordinara si minciuna crasa. Succesuri si sa traiti bine!

romanianalien
romanianalien
1 an in urma cu

La fel s-a intimplat si in cazul lui Papa Ioan Paul al II lea, cind se contraziceau "stiristii" ba ca a murit, ba ca nu a murit, da&#039 ala daduse coltu demult.

Cristian Velcu
Cristian Velcu
1 an in urma cu

Alexandru Ioan Cuza a fost principe si domn al Tarii Romanesti. Aceste titluri echivaleaza cu cele de rege sau imparat. De aici incolo, am intrat practic in regalitate. Nu era nevoie cf legilor de atunci de consultare populara, referendum etc, in urma carora sa se stabileasca forma de guvernare. Oricum, abdicarea facuta sub presiunea pistolului si neurmata de un referendum cu privire la forma de guvernare, face ca astazi practic sa fim dpdv legal tot monarhie constitutionala!