Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ANALIZENOUTATI

HALUCINANT! La două luni după măcelul din 10 August, găzarii-șefi Cucoși și Sindile au fost felicitați de Radu Duda la Palatul Elisabeta!

rddx

Ziariștii.com dezvăluie că o informație venită pe surse, confirmată prin verificare, pune Casa Regală a României într-o postură jenantă. Potrivit jurnaliștilor, cel care reușește această „performanță” este „PSD-istul Casei Regale”, Alteța Sa Regală Principele Radu (alias actorul Radu Duda), soțul Principesei Margareta.

Vă prezentăm dezvăluirile publicate

Inițial, pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române au fost postate două fotografii în care șefii Jandarmeriei, Ionuț Sindile și Sebastian Cucoș, se întrețineau cordial cu Principele Radu, la Palatul Elisabeta. Cei doi „jăndari” se mândreau cu felicitările primite de la Radu Duda.

Cum toată povestea se întâmpla pe 11 octombrie 2018, la două luni de la represiunea barbară din Piața Victoriei, în care Sindile și Cucoș au avut roluri sinistre, pagina de Facebook a Jandarmeriei a fost asaltată de mii de români furioși. Mesajele acestora îi vizau pe cei doi doi colonei de Jandarmerie, dar și pe colonelul MApN Radu Duda (cum și-a luat gradul, numai el știe; mâine-poimâine îl vedem general).

Postarea a fost ștearsă rapid de pe pagina Jandarmeriei. E neclar dacă inițiativa ștergerii a venit de la cei doi găzari-șefi sau a fost o solicitare a Casei Regale, personal a lui Radu Duda, care se confrunta cu un val de ostilitate din partea populației gazate pe 10 august.

Cele două fotografii au rămas însă pe site-ul Romaniaregala.ro, la rubrica „Săptămâna la Palatul Elisabeta, 8-12 octombrie 2018”, unde mesajele sunt moderate și mai degrabă nu se publică, să nu strice liniștea Dudei regale.

bgvv

Fotografiile pot fi văzute și acum, însoțite de textul: „Joi, 11 octombrie 2018, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe dl colonel Ionuț-Cătălin Sindile, Împuternicit Inspector General al Jandarmeriei Române, însoțit de Șeful Statului Major, dl colonel Gheorghe-Sebastian Cucoș”.

Din imagini, ca și din mesajul regal, rezultă maxima apreciere a lui Radu Duda față de activitatea celor doi șefi ai Jandarmeriei, la două luni după ororile din Piața Victoriei.

Vezi: Principesa Elena l-a sfătuit pe fiul ei, regele Mihai să instaureze comunismul în România și să-i decoreze pe Stalin, Ribbentrop și Molotov

Pe 11 octombrie, când a avut loc întâlnirea de la Palatul Elisabeta, Ionuț Sindile era șeful Jandarmeriei, iar Sebastian Cucoș adjunctul său. Pe 10 august, raportul era exact invers: Cucoș șef, Sindile adjunct.

Radu Duda s-a remarcat de mai multe ori ca susținător al politicilor PSD. Maxima sa impostură a fost când și-a anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale din 2009, pentru a-l contracandida pe președintele de atunci, Traian Băsescu. S-a răzgândit însă repede, în fața reacției virulente a societății. – Sursa: Podul.ro

Vezi: SCANDAL LA CASA REGALA. Cine este fiul nelegitim al Regelui Mihai? A dat statul în judecată

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.