fbpx
JUSTITIE

Chiloțare! MASTANE! S-a trimis Dosarul! NU-ȚI MAI LUA MEDICAL!

mastan cap 2

Alin Mastan, somat să se întoarcă la muncă…

”10 August: 5 ani de Ruptură Inghinală la MAI” titram ”lovitura” din 6 august. Cea în care dezvăluiam că pe lista șefilor Jandarmeriei care urmează să fie din nou trimiși în judecată ”zilele următoare” nu se regăsește și numele actualului inspector general, Alin Mastan. Deși acesta se afla în acea noapte fatidică la Unitatea Mobilă de Comandă.

Dosarul 10 August trimis în judecată fără ”cine trebuie”…
Doar 16…

Iar Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție s-a și grăbit să confirme informația noastră, furnizând comunicatul oficial al trimiterii în judecată a 16 inculpați. Printre care nu se află și numele celui care în noaptea de 10 august 2018 se afla și în concediu medical, dar și în autoturismul de serviciu, lângă Unitatea de Comandă. Așa că, Mastane, nu te mai da din nou lovit și întoarce-te săptămâna viitoare la lucru. Mai ales că ai fost convocat… Așa că nu îți mai lua un nou medical, că oricum nu scapi doar cu ”săritul la castane”, la care de altfel excelezi! Atunci când nu ”îți fac ochi dulci fetele prin lojele de pe Arena Național”, cum jalnic ai de gând să susții în fața conducerii superioare!

Mai ales că până și ”turnătorul” tău favorit îți poate confirma că sunt camere de filmat la Loja 104…

Astfel că, deocamdată cel puțin, ”au fost trimiși în judecată în Dosarul 10 August, în stare de libertate, următorii :col. Cazan Laurențiu Valentin, col.(r) Cucoș Gheorghe Sebastian, col.(r) Sindile I Cucoș Gheorghe Sebastian onuț Cătălin, col.(r) Ciobanu Laurențiu Cristian, col. Popescu Cătălin Răzvan, col. Zăvoianu Marian Ion, lt.col. Dumitru Adrian Costel, mr. Moldoveanu Luca Florin, cpt. Mihai Marius Daniel, plt.adj.(r) Belecciu Alin, plt.maj. Bîrsan Marian Cristian, plt.adj. Bolat Cristian, plt.adj.șef Buzatu George, plt.adj. Carmocanu Florea, plt.adj.șef Custrin Bardahan Pavel, plt.maj.(r) Zamfir George Constantin”…

Autor – Catalin Tache / Ziarul National

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.