Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
MILITARNATIONALSTIRIȘTIRI BUZAU

CAZ SCANDALOS! Buzau – Batalion disciplinar sau loc de ascuns OFITERII PENALI?! Colonelul de jandarmi Sebastian Cucos (cercetat in dosarul 10 august) transferat la Buzau

nbz

Multi cetateni nu stiu ca psihologia “de enclava” functioneaza foarte bine mai ales in domeniile institutiilor de stat “inchise” (a celor care poarta” uniforma”, indiferent de care!) si ca aici, pentru a se proteja intern se recurge atat la “OMERTA” intre cadre, cat si la mutarea ofiterilor cu probleme in garnizoane mai marginase, pentru a li se pierde urma si a nu mai fi in atentia publicului larg. Iata doua cazuri care au zguduit Romania – “Reprimarea protestatarilor de catre jandarmi din 10 august 2018 si incendiul de la COLECTIV – 30 octombrie 2015…ambele au legatura cu Buzau!

Jandarmii din Buzău îl au coleg pentru următoarele trei luni pe colonelul Sebastian Cucoş, şef al Jandarmeriei Române în timpul violenţelor din 10 august 2018. Detaşarea la IJJ Buzău a venit odată cu demiterea de la conducerea Jandarmeriei Municipiului Bucureşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău, colonelul Cucoş îndeplineşte activităţi specifice pe linia misiunilor de ordine publică.

Detaşarea ofiţerului este valabilă începând cu data de 13 februarie 2020. Cucoş este încadrat la unitatea de jandarmi din Bucureşti.

“Domnul Sebastian Cucoş este detaşat prin ordinul Inspectorului General să îndeplinească activităţi specifice pe linia misiunilor de ordine publică timp de 3 luni. Este încadrat în continuare pe funcţia de director la Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti”, declară Georgiana Nazîru, purtător de cuvânt al IJJ Buzău.

În 21 septembrie 2018, Sebastian Cucos a fost pus sub acuzare de către procurori pentru complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participatie improprie la purtare abuzivă în dosarul violenţelor de la protestul din 10 august 2018 din Piaţa Victoriei.

În august 2019, Sebastian Cucoş a revenit pe postul de director general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, post ocupat în perioada iunie 2016 – august 2017, când a fost împuternicit inspector general al Jandarmeriei Române.

Cazul Prim adjunctului de la ISU Buzau: lt col Pascu Mihail Loren (COLECTIV)

Pentru cine nu-l cunoaște pe Prim adjunctului de la ISU Buzau: lt col Pascu Mihail Loren va putem spune ca ofițerul a făcut parte din echipa de comandanții care au condus sau trebuia sa conducă intervenția de la Colectiv, la acea vreme avand funcția de comandat detașament intervenție (a se vedea CV), de-altfel el apare și in filmul ținut ascuns de IGSU, la început civil și dezorientat (a se vedea filmul) executa ordinele subordonaților pe care trebuia de fapt sa-i coordoneze. Ulterior apare echipat in ținuta de intervenție. “Deci dl ofițer merge la intervenți in civil, nu știe ce-i cu el pe acolo de subordonații lui nici atat, in schimb este bun sa coordoneze acțiunile de intervenție și inspecția de prevenire in județul Buzau”, ne transmite o “sursa” din interiorul ISU Buzau.

După Colectiv, ofițerul a fost ascuns pe o funcție de execuție in IGSU, ca apoi drept recompensa sa fie promovat la Buzau. Se zice ca ar fi ajuns aici cu sprijinul col Guta , care era inspector sef la ISU BIF Cand a avut loc incendiul la Colectiv și el ascuns prin IGSU. Ar fi multe de spus despre incompetenta ofițerului, conducerea intervențiilor și coordonarea structurilor din subordine. Promovarea acestuia – O umilința adusă ofițerilor din ISU Buzau cei care au condus cu devotament și curaj intervențiile in ultimii 15 ani in județul Buzau .

Cine ii sprijina pe “tovarasii astia” si in ce scop? Se pregateste ceva de…”electorale”? Sursa: News Buzau

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.