Jandarm filmat în timp ce bate un om al străzii. „Te rup în două”. VIDEO

Imagini stupefiante cu un om al legii. Un jandarm din Cluj a fost filmat, sâmbătă seara, în timp ce lovește un bărbat căzut la pământ. Îl înjură și îl amenință.

Incidentul a avut loc în Piața Gării din Cluj-Napoca. În imaginile surprinse de trecători, jandarmul îl înjură și îl amenință pe cel căzut la pământ: ”Io-s nime-n Cluju ăsta? Te rup în două”. Victima jandarmului era un om al străzii. Întreg scandalul a încetat la intervenția unui polițist care a ajuns în zonă.

Potrivit martorilor, scandalul s-a iscat după ce omul străzii, care era beat, ar fi vorbit urât cu jandarmul.

Jandarmeria Cluj a confirmat duminică dimineață că bărbatul care apare în imagini este subofiţer în cadrul IJJ Cluj.

”Subofiţerul se afla în zona gării într-o misiune de patrulare în timpul căreia a observat un conflict între două persoane. Jandarmul a încercat să aplaneze conflictul, să le despartă. Din cauza stării de ebrietate a uneia din persoane, nu a fost posibil acest lucru, aceasta devenind agresivă şi înjurându-l pe jandarm.

Din ordinul comenzii unităţii, încă de azi noapte, a fost constituită o comisie de verificare. Din ce reiese din imaginile apărute în spaţiul public pe care şi noi le-am vizionat, este vorba despre un comportament agresiv, violent.

Urmează ca această comisie să stabilească întregul context în care s-a produs incidentul.
În cel mai scurt timp vom reveni cu explicaţii în acest sens.

Noi suntem primii interesaţi să aflăm şi să informăm publicul asupra acestui incident care nu face cinste unui cadru militar”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *