Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NOUTATISOCIETATE

VIDEO SCANDALOS: Puși în libertate, COCALARII de la Costinești au trecut la amenințări și gesturi obscene

#scandal #costinesti #cocalari #ghertoi #manelisti #bombardieri #bataie #jandarmerie

ss1

Cei patru gherțoi reținuți după scandalul de la Costinești unde mai multe persoane s-au încăierat pe plajă cu polițiștii și jandarmii au fost eliberați joi, 17 august a.c., fiind puși sub control judiciar.

Pentru toți cei care au susținut că ”săracii turiști bătuți de oamenii legii” care au provocat scandalul de la Costinești au fost victime ale polițiștilor și ale jandarmilor, priviți imaginile! Iată ce atitudine de oameni „cumsecade” și „neajutorați” au și ce mesaje frumoase transmit!

După ce au împărțit pumni și picioare turiștilor, chiar și oamenilor legii, și le-au adresat injurii după injurii și amenințări, scandalagiii de la Costinești au ajuns la „răcoare”. Ce-i drept, doar pentru 24 de ore pentru că un judecător din Mangalia a considerat că locul lor este în libertate, dispunând o măsură mult prea blândă – controlul judiciar.

2dr

Nici nu fost bine eliberați, că unii dintre ei au purces, din nou, la amenințări, chiar în fața oamenilor legii. Iată și ce atitudine de oameni „cumsecade și educați“ au, ce gesturi fac și ce mesaje transmit.

Video cu momentul punerii în libertate a celor patru indivizi:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.