“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

NU ESTE O GLUMĂ! Sindicatul Polițiștilor Cocalari a obținut o nouă ofertă: Măriri de sâni, implant de păr și botox la reducere

hqdefault 11

O inițiativă neobișnuită se desfășoară în rândul polițiștilor, unde Sindicatul SIDEPOL a încheiat parteneriate cu diverse clinici de înfrumusețare și cabinete stomatologice, oferind membrilor săi posibilitatea de a accesa diverse intervenții cosmetice la prețuri reduse.

Unul dintre sindicatele polițiștilor din România acordă o importanță deosebită stării de bine și aspectului fizic al membrilor săi, astfel încât au convenit acorduri speciale cu clinici medicale, permitând agenților să beneficieze de diverse reduceri.

Polițiștii din diverse orașe precum Timiș, Craiova și București au acum acces la discounturi și pentru intervenții cosmetice.

Printre serviciile oferite se numără injecțiile cu toxină botulinică și acid hialuronic, tratamente pentru regenerarea părului și chiar augmentări mamare, toate fiind parte din oferta propusă de clinici specializate pentru membrii sindicatului SIDEPOL.

“Chiar și cei care privesc cu rezervă această inițiativă au libertatea să-și exprime opinia, dar este important să se înțeleagă că fiecare individ are dreptul de a alege astfel de intervenții. Noi venim doar cu facilități de reducere a costurilor pentru aceste proceduri”, a menționat Gabriel Gîrniță, președintele SIDEPOL.

“Fie că este vorba despre preocuparea pentru riduri, dorința de buze mai voluminoase sau îngrijorarea legată de aspectul părului, polițiștii au acum posibilitatea de a-și îmbunătăți aspectul fizic. Oferta este deschisă și pentru bărbați, iar clinicile de înfrumusețare pot oferi soluții pentru definirea musculaturii și eliminarea grăsimii abdominale fără a apela la antrenamente în sala de sport”, a explicat Alina Panaite, angajată la una dintre clinicile de înfrumusețare.

Sindicatul SIDEPOL numără peste 3.000 de polițiști înregistrați, iar toți membrii acestuia beneficiază de un discount de 10% la orice procedură aleasă.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.