“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

VIDEO: Mascații din Constanța au ATACAT cetățenii cu pușca

Constanta 1000x600 1 1000x560 1

Protest încins la Constanța, zeci de protestatari au ieşit sâmbătă seara pe Centura Constanţei şi au blocat bulevardul Aurel Vlaicu, acuzând autorităţile că nu îi lasă să protesteze şi că poliţiştii au venit înarmaţi. Ei au fost opriţi la un moment de forţele de ordine care nu i-au mai lăsat să înainteze.

În ce privește nemulțumirile lor punctuale, oamenii le-au explicat pe înțelesul tuturor.

“Motorina cât s-a făcut domnul Ciolacu? Vă plimbați pe banii noștri. Iohannis e în avioane din Luxemburg să se plimbe…și noi? Muritori de foame!“ , a fost una dintre nemulțumirile strigate de protestatari, prezentată de Ziarul de Constanta.

“RCA era anul trecut 9.000 de lei, acum s-a făcut 17.000 de lei. Rovinieta era 6-7.000 de lei, intrările la port s-au scumpit şi ele imediat cum s-a schimbat anul”, a declarat un transportator.

“Stăm trei zile la port să descărcăm o cursă din cauza la ucraineni. Ei au prioritate”, a declarat un alt transportator.

Ei au acuzat că nu au fost lăsaţi să protesteze. “Nu deranjăm, nu ţipăm, Vrem să dăm două ture de oraş să ne audă şi pe noi cineva. Atât. Dacă vrem să facem un protest legal nu ne dă autorizaţie”, a spus un protestatar.

“Au venit cu armele încărcate de parcă eram nişte infractori. Au tras de mine. Pentru ce, că am ieşit să îmi spun nemulţumirea în stradă?”, a afirmat un transportator.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.