“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

MILIȚIENI MIZERABILI CE MERITĂ BĂGAȚI LA PUȘCĂRIE: Momentul în care o femeie încătușată este bătută de poliţişti în mijlocul străzii

videoframe 10060

Incident şocant seara trecută în comuna Potlogi, din judeţul Dâmboviţa! Imagini revoltătoare au fost primite pe Fii Observator, în care se observă cum doi agenţi încearcă să încătuşeze o femeie.

Aceasta opune rezistenţă, iar poliţiştii aplică legea străzii.

“Băi, nu da în ea! Băi! De ce dai în ea? Nu da în ea!”. Aceştia o trântesc la pământ pe femeie, iar mai apoi o lovesc cu piciorul. Până la acest moment nu se ştie de la ce a pornit totul, dar nici dacă superiorii agenţilor ştiu despre comportamentul acestora.

VIDEO AICI – https://observatornews.ro/fii-observator/bai-nu-da-in-ea-bai-momentul-in-care-o-femeie-batuta-de-politisti-in-mijlocul-strazii-dupa-ce-a-refuzat-sa-fie-incatusata-in-dambovita-562462.html

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.