“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Ce a patit un COCALAR care a blocat cu BMW-ul o statie de autobuz. Cazanul i-a fost „decorat” cu sosuri si hartie igienica

blocat 610x425 1

Un cocalar care si-a parcat in mod insistent masina in dreptul unei statii de autobuz a avut parte de o mare surpriza.

Melteanul din Cluj s-a trezit cu masina plina de resturi de mancare de la un cunoscut lant de fastfood. Pe masina erau sosuri, resturi de mancare si chiar si mai multe ambalaje pentru sucuri. Peste toate a fost aruncata si hartie igienica.

Imaginea a fost postata pe forumul Reddit Romania:

blocat2

BMW-ul clujeanului este parcat chiar intr-o statie de autobuz. Un utilizator al Reddit Romania a descoperit pe Google Maps ca nu e prima data cand aceasta masina a fost parcata acolo.

Legislatia rutiera le interzice soferilor stationarea voluntara a masinilor in statiile mijloacelor de transport public. Masinile nu pot fi lasate la o distanta mai mica de 25 de metri inainte, sau dupa statia de autobuz.

Astfel ca, in cazul in care parcare este observata politisti sau sesizata de cetateni, soferul poate fi amendat pentru nerespectarea regulilor.

Amenda pentru parcarea neregulamentara este de pana la 870 de lei, plus puncte de penalizare.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.