“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIENATIONALSTIRI

Percheziții la Jandarmerie. 4 angajate și-au dat demisia din cauza inspectorului șef

0007938urtatoaredecuvantjandarmeriacluj

Percheziții, luni dimineață, la Inspectoratul Județean de Jandarmi Maramureș. Vizat de ancheta procurorilor militari ar fi chiar șeful instituției, acuzat luna trecută de hărțuire sexuală, de una dintre angajate. De altfel, 5 persoane, dintre care 4 femei, și-ar fi dat demisia numai în ultimele săptămâni din cauza inspectorului șef.

Procurorii au descins la sediul Inspectoratul Județean de Jandarmi Maramureș luni, în jurul orei 11:00. Cel mai probabil, ancheta are legătură cu acuzațiile de hărțuire sexuală de luna trecută. În octombrie, o angajată susținea că ar fi fost agresată de șeful instituției, care ar fi încercat să o sărute cu forța chiar în biroul lui.

Ca să poată dovedi totul, femeia l-a înregistrat pe ascuns, apoi a depus plângere. Numai în ultima lună, 5 angajați și-ar fi dat demisia din cauza inspectorului șef. Ar fi fost agresați, verbal și sexual, dar și sancționați în mod nejustificat de conducerea instituției. Patru sunt femei, potrivit informațiilor Digi24.

Până la ora publicării acestui material, autoritățile judiciare nu au dat niciun comunicat de presă cu privire la perchezițiile de la Jandarmeria Maramureș.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.