Percheziții la Jandarmerie. 4 angajate și-au dat demisia din cauza inspectorului șef

Percheziții, luni dimineață, la Inspectoratul Județean de Jandarmi Maramureș. Vizat de ancheta procurorilor militari ar fi chiar șeful instituției, acuzat luna trecută de hărțuire sexuală, de una dintre angajate. De altfel, 5 persoane, dintre care 4 femei, și-ar fi dat demisia numai în ultimele săptămâni din cauza inspectorului șef.

Procurorii au descins la sediul Inspectoratul Județean de Jandarmi Maramureș luni, în jurul orei 11:00. Cel mai probabil, ancheta are legătură cu acuzațiile de hărțuire sexuală de luna trecută. În octombrie, o angajată susținea că ar fi fost agresată de șeful instituției, care ar fi încercat să o sărute cu forța chiar în biroul lui.

Ca să poată dovedi totul, femeia l-a înregistrat pe ascuns, apoi a depus plângere. Numai în ultima lună, 5 angajați și-ar fi dat demisia din cauza inspectorului șef. Ar fi fost agresați, verbal și sexual, dar și sancționați în mod nejustificat de conducerea instituției. Patru sunt femei, potrivit informațiilor Digi24.

Până la ora publicării acestui material, autoritățile judiciare nu au dat niciun comunicat de presă cu privire la perchezițiile de la Jandarmeria Maramureș.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *