Un jandarm BATE CU SALBATICIE un bărbat, la Cluj / Video

Un jandarm din Cluj a fost filmat în timp ce loveşte un bărbat pe stradă, chiar şi după ce victima căzuse la pământ.

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi din Cluj a anunţat că a deschis o anchetă în privinţa evenimentului şi precizează că evenimentul nu face cinste unui cadru militar.

În fragmentul de înregistrare poate fi observa cum jandarmul năpusteşte asupra bărbatului respectiv şi îl loveşte, însă înregistrarea ar fi doar finalul unui incident mai complex. Victima ar fi un bărbat beat şi agresiv, care a fost implicat într-o altercaţie, apoi a provocat distrugeri în zona în care a fost identificat de jandarmul respectiv, apoi i-a adresat injurii cadrului militar.

„Vă confirmăm că cel care apare în imagini este subofiţer în cadrul IJJ Cluj. Din informaţiile pe care le deţin, subofiţerul se afla în zona gării într-o misiune de patrulare în timpul căreia a observat un conflict între două persoane. Jandarmul a încercat să aplaneze conflictul, să le despartă. Din cauza stării de ebrietate a uneia din persoane, nu a fost posibil acest lucru, aceasta devenind agresivă şi înjurându-l pe jandarm. Din ordinul comenzii unităţii, încă de azi noapte, a fost constituită o comisie de verificare. Din ce reiese din imaginile apărute în spaţiul public pe care şi noi le-am vizionat, este vorba despre un comportament agresiv, violent.

Urmează ca această comisie să stabilească întregul context în care s-a produs incidentul.

În cel mai scurt timp vom reveni cu explicaţii în acest sens. Noi suntem primii interesaţi să aflăm şi să informăm publicul asupra acestui incident care nu face cinste unui cadru militar”, precizează IJJ Cluj, într-un comunicat.

Poliţiştii precizează că bărbatul bătut a fost dus la postul de poliţie, aflându-se în stare avansată de ebrietate. După ce s-au lămurit aspectele, a fost lăsat să plece. După puţin timp, respectiva persoană s-a întors într-o stare şi mai avansată de ebrietate, violent şi a început să vandalizeze tot ce se afla în preajma postului de poliţie.

Poliţiştii au chemat o ambulanţă, iar persoana respectivă a fost transportată la secţia de psihiatrie, unde se află şi la momentul publicării acestei informaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.