Răsturnare TOTALA de situație în plin război. Ce i se pregatește lui Vladimir Putin

Răsturnare completă de situație în plin război. Vladimir Putin riscă să fie înlocuit din funcția de președinte al Rusiei, având în vedere faptul că deja sunt mai multe persoane care nu susțin agresiunea declanșată în Ucraina. Cine ar urma să îi ia locul?

Răsturnare de situație în plin război. Finalul lui Vladimir Putin pare din ce în ce mai aproape!

Publicația Meduza a aflat, din mai multe surse că la Kremlin există deja tot mai multe discuții în legătură cu omul care ar putea să îi ia locul lui Vladimir Putin în funcția de președinte.

Cele mai mult surse sunt nemulțumite de modul în care războiul din Ucraina a evoluat, dar și de sancțiunile pe bandă rulantă impuse Rusiei, care deja se resimt.

Totodată, există și persoane care se opun operațiunii militare speciale din Ucraina, în timp ce altele și-ar dori în schimb să continue războiul.

Menționăm faptul că publicația Meduza care a aflat aceste informații și ulterior le-a publicat este una dintre primele instituții media independente interzise în Rusia de la începutul războiului, iar în momentul de față are sediul în Letonia.

Citiți și:  Şeful CIA, dezvăluiri EXPLOZIVE despre Vladimir Putin: "Este un apostol al răzbunării!"

Rușii sunt nemulțumiți de Vladimir Putin
Una dintre surse a declarat pentru Meduza că există un val de nemulțumiri la adresa lui Vladimir Putin din mai multe părți, odată cu războiul declanșat de aceasta.

„Aproape nimeni nu e mulțumit de Putin. Mulți membri ai guvernului sunt nemulțumiți că președintele a început războiul fără să se gândească la consecințele sancțiunilor”, a spus o sursă.

Aceeași sursă a mai adăugat că Rusia nu poate să trăiască cu sancțiunile impuse de Occident, iar de asemenea, o altă nemulțumire se referă la modul în care războiul din Ucraina se desfășoară acum.

„Nu se poate trăi normal cu astfel de sancțiuni. Alte nemulțumiri vizează ritmul în care se desfășoară ceea ce rușii numesc „operațiunea militară specială din Ucraina”, adaugă sursa citată.

O altă sursă susține că nu se dorește neapărat acum răsturnarea lui Vladimir Putin acum, însă există o dorință într-un viitor apropiat ca acesta să nu mai conducă statul rus.

„Nu e vorba de faptul că vor să-l răstoarne pe Putin chiar acum, dar e o înțelegere sau o dorință ca într-un viitor destul de previzibil el să nu mai conducă statul”, a mai spus una dintre surse.

Citiți și:  Decizia care zguduie Europa din temelii. Este INFORMATIA momentului!

Cine i-ar putea lua locul liderului de la Moscova?
Aceeași sursă spune că s-au discutat și potențialii succesori ai lui Vladimir Putin. Printre numele invocate și confirmate de ambele surse se numără Serghei Sobianin, primarul Moscovei, Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate, fost președinte și fost premier al Rusiei, dar și Serghei Kirienko, prim-adjunctul șefului administrației prezidențiale.

Pe de altă parte, există și temeri. Sursele citate spun că toți cei care discută aceste schimbări au ajuns la concluzia că Vladimir Putin se va retrage din funcția de președinte al țării doar în momentul în care starea sa de sănătate se va deteriora din ce în ce mai grav. În acest sens, nemulțumirea lor nu se manifestă altfel decât prin aceste discuții

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.