Putin anunță „Noua Ordine Mondială”. Ce țări vor deveni colonii

Vladimir Putin a anunțat aseară o „Nouă Ordine Mondială” într-un discurs adresat oamenilor de afaceri. Liderul de la Kremlin a spus că țara sa este o „națiune puternică, suverană” și a susținut că Moscova intră într-o nouă eră a dominației. „Cu siguranță vom folosi oportunitățile colosale oferite de vremurile actuale și vom fi și mai puternici”, a promis el într-un discurs la Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg.

Vladimir Putin anunță „Noua Ordine Mondială” a statelor suverane puternice precum Rusia. Liderul de la Kremlin ţinut un discurs de încheiere la Forumul economic de la Sankt Petersburg spunând audienței că „Rusia intră în era care începe ca o națiune puternică, suverană. Cu siguranță vom folosi oportunitățile colosale oferite de vremurile actuale și vom fi și mai puternici”. El a mai adăugat: „Este evident că regulile, esența Noii Ordini Mondiale, vor fi stabilite de state suverane puternice”. Celelalte, spune el, sunt „condamnate să rămână colonii fără drept”.

Putin – al cărui discurs a fost amânat de un atac cibernetic asupra locației – a spus că sancțiunile impuse Rusiei în urma invaziei sale asupra Ucrainei sunt „nebune și fără rost”. „Bitzkrieg-ul economic împotriva Rusiei nu a avut nicio șansă de a reuși de la bun început”, a subliniat liderul rus.

Vladimir Putin anunță „Noua Ordine Mondială” și încurajează investițiile în Rusia
În continuare, Putin imploră întreprinderile să continue să lucreze în țară: „Investește aici, că există un potențial uriaș” în Rusia. Este mai sigur în propria ta casă. Cei care nu au vrut să asculte asta au pierdut milioane în străinătate”, a spus președintele rus la conferința economică la Sankt Petersburg.

Tot aici Putin a anunțat o „Nouă Ordine Mondială” într-un discurs adresat liderilor de afaceri. Acesta le-a spus că țara sa este o „națiune puternică, suverană” și a susținut că Moscova intră într-o nouă eră a dominației. „Este evident că regulile, esența noii ordini mondiale, vor fi stabilite de state suverane puternice”, a spus el. Iar restul şărilor sunt „condamnate să rămână colonii fără drept”, a adăugat Putin

Preşedintele rus a susţinut, de asemenea, că decizia sa de a ordona operațiunea militară specială împotriva Ucrainei a fost dificilă, dar necesară, având în vedere riscurile şi ameninţările la adresa Rusiei şi că obiectivele acesteia vor fi duse până la capăt.

„Toate obiectivele operaţiunii militare speciale vor fi atinse negreşit”, a insistat liderul de la Kremlin într-un discurs la Forumul economic de la Sankt Petersburg, şi continuă: „Decizia a fost menită să-i protejeze pe cetăţenii noştri, pe locuitorii republicilor din Donbas, care timp de opt ani au fost supuşi unui genocid din partea regimului de la Kiev şi a neonaziştilor susţinuţi de Occident”, a justificat el agresiunea militară împotriva Ucrainei lansată pe 24 februarie.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *