Putin a spus-o CLAR in ultimul sau discurs! Când va apăsa butonul nuclear

Vladimir Putin a abordat subiectul care dă fiori rece întregii planete, de când a izbucnit războiul din Ucraina: armele nucleare! Va cădea omenirea pradă unui conflict nuclear pornit de Rusia?

Când va recurge Vladimir Putin la arsenalul nuclear al Rusiei?
Există un risc iminent ca Rusia să-şi folosească arsenalul nuclear, împotriva Ucrainei sau a altei ţări?

Preşedintele Rusiei spune că ar putea apela la bombele nucleare, însă doar ca o ultimă soluţie, dacă Rusia va ajunge într-o situaţie fără precedent.

În discursul susţinut vineri, la Forumul Economic Internaţional de la Sankt Petersburg, Vladimir Putin a explicat va recurge la folosirea armelor nucleare doar „dacă este necesar” pentru a-şi apăra suveranitatea, notează agenţia EFE.

„Nu suntem o ameninţare, dar toţi trebuie să ştie ce avem noi şi ce vom folosi dacă este necesar pentru apărarea suveranităţii noastre”, a precizat liderul de la Kremlin.

Vladimir Putin, despre declaraţiile ireponsabile la adresa Rusiei: Răspundem aşa cum trebuie
Vladimir Putin a comentat şi declaraţiile făcute de unii oficiali din Occident, care vorbesc despre ameninţările nucleare din partea Rusiei.

Putin a catalogat aceste discursuri, care afirmă că Rusia ameninţă omenirea cu arsenalul său nuclear, drept „iresponsabile”.

„Am auzit acest tip de retorică. Noi să rămânem tăcuţi? Răspundem aşa cum trebuie.

Dar imediat ce răspundem, ei se prevalează de asta şi spun: Rusia este o ameninţare”, a indicat preşedintele Federaţiei Ruse.

Vladimir Putin a admis şi faptul că Rusia ar putea ajunge să se confrunte la un moment dat cu Occidentul, din punct de vedere militar.

Liderul de la Kremlin a adus aminte că, în trecut, ţările din Occident au declarat „război pe scară extinsă” unor state precum Irak, Libia, Afganistan sau Iugoslavia.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *