“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Putin a spus-o CLAR in ultimul sau discurs! Când va apăsa butonul nuclear

putin 2

Vladimir Putin a abordat subiectul care dă fiori rece întregii planete, de când a izbucnit războiul din Ucraina: armele nucleare! Va cădea omenirea pradă unui conflict nuclear pornit de Rusia?

Când va recurge Vladimir Putin la arsenalul nuclear al Rusiei?
Există un risc iminent ca Rusia să-şi folosească arsenalul nuclear, împotriva Ucrainei sau a altei ţări?

Preşedintele Rusiei spune că ar putea apela la bombele nucleare, însă doar ca o ultimă soluţie, dacă Rusia va ajunge într-o situaţie fără precedent.

În discursul susţinut vineri, la Forumul Economic Internaţional de la Sankt Petersburg, Vladimir Putin a explicat va recurge la folosirea armelor nucleare doar „dacă este necesar” pentru a-şi apăra suveranitatea, notează agenţia EFE.

„Nu suntem o ameninţare, dar toţi trebuie să ştie ce avem noi şi ce vom folosi dacă este necesar pentru apărarea suveranităţii noastre”, a precizat liderul de la Kremlin.

Vladimir Putin, despre declaraţiile ireponsabile la adresa Rusiei: Răspundem aşa cum trebuie
Vladimir Putin a comentat şi declaraţiile făcute de unii oficiali din Occident, care vorbesc despre ameninţările nucleare din partea Rusiei.

Putin a catalogat aceste discursuri, care afirmă că Rusia ameninţă omenirea cu arsenalul său nuclear, drept „iresponsabile”.

„Am auzit acest tip de retorică. Noi să rămânem tăcuţi? Răspundem aşa cum trebuie.

Dar imediat ce răspundem, ei se prevalează de asta şi spun: Rusia este o ameninţare”, a indicat preşedintele Federaţiei Ruse.

Vladimir Putin a admis şi faptul că Rusia ar putea ajunge să se confrunte la un moment dat cu Occidentul, din punct de vedere militar.

Liderul de la Kremlin a adus aminte că, în trecut, ţările din Occident au declarat „război pe scară extinsă” unor state precum Irak, Libia, Afganistan sau Iugoslavia.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.