fbpx
SOCIETATE

Profă dusă cu pluta: O profesoară își jignește elevii care au refuzat să participe la sărbătorirea zilei „Pride” în școală și afirmă că LGBT-ul este ca o religie

Conform unor estimări, aproximativ trei sferturi dintre elevii de la Northwood nu au participat la școală pe 1 iunie, când a început celebrarea anuală a „Lunii Mândriei”.

profesoara lgbt e1690123209826 696x337 1

O profesoară de la Școala Publică Northwood din Windsor, Ontario, a criticat elevii musulmani care au ales să nu participe la evenimentele Pride sponsorizate de district în luna iunie, conform unei înregistrări audio obținute de True North, informează National Review.

„Vreau folosesc câteva minute să vă exprim câteva dintre sentimentele mele despre ziua de ieri”, a spus profesoara. „Noi, ca personal de la Northwood, am fost extrem de răniți de mesajul pe care l-ați transmis ieri, cei dintre voi care nu au venit. Și, pentru cei dintre voi care au fost aici, îmi cer scuze. Trebuie să înțelegeți cât de răniți și dezamăgiți suntem de acele acțiuni.”

„Nimeni în școală nu vă cere să fiți gay: vă cerem să fiți respectuoși și amabili. Atât. Iar ieri nu ați arătat respect și bunăvoință, și sunt dezgustată!”, spune profesoara, aparent furioasă.

Șocant este următorul schimb de replici dintre profesoară și elevi, în care cadrul didactic pune semnul egal între religie și LGBT:

„Elev: Nu e ca și urâm (gay pride), doar că nu o susținem.
Profesoară: Ce-ați spune dacă eu aș zice: Nu e vorba că urăsc musulmanii, doar că nu-i susțin?
Elev: Dar asta e o religie.
Profesor: E același lucru”.

În urma absenței masive a elevilor de la „festivitățile” pro LGBT, profesoara, împreună cu alți membri ai personalului, au decis să împodobească școala cu obiecte de promovare LGBT. „Toate curcubeiele pe care le vedeți în jurul școlii sunt pentru că ieri au venit foarte puține persoane și profesorii sunt furioși.”

„Transmiteți asta părinților voștri, deoarece ei sunt cei care v-au determinat să stați acasă. A fost un spectacol incredibil de ură, și e trist. A fost ură îndreptată împotriva unei comunități de oameni, și a fost extrem de dezgustător să asist la asta”, a adăugat profesoara.

Un comunicat al directorului școlii, Dustin O’Neil, către părinți, după incidentul din iunie, a scuzat pentru conduita profesoarei. „Vreau să subliniez faptul că punctele de vedere exprimate nu reflectă valorile de acceptare, incluziune și apartenență care fac din Northwood o școală și o comunitate atât de incredibilă. Ne pare foarte rău pentru orice daună care a rezultat în urma acestor comentarii.”

Conform unor estimări, aproximativ trei sferturi dintre elevii de la Northwood nu au participat la școală pe 1 iunie, când a început celebrarea anuală a „Lunii Mândriei”. „De exemplu, am auzit de la părinți locali că Școala Publică Northwood din Windsor, Ontario, a avut 600 din cei 800 de elevi care au absentat pe 1 iunie. Asta înseamnă o rata de absenteism șocantă de 75%”, a declarat Jack Fonseca, directorul de operațiuni politice al Campaniei Life Coalition (CLC), un grup pro-viață, pentru LifeSiteNews la momentul respectiv.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.