“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

Creatorul ChatGPT s-a căsătorit cu programatorul softwareului. Cuplul de homosexual vrea să aibă și copii

media 170499872291189800

Sam Altman și inginerul software Oliver Mulherin s-au căsătorit, informează Business Insider. Fotografiile de la nunta dintre CEO-ul OpenAI și Mulherin, care locuiește cu Altman în California, au făcut joi înconjurul rețelelor de socializare, iar unii s-au întrebat dacă sunt reale.

O sursă care a participat la nuntă a declarat pentru Business Insider că fotografiile “nu sunt imagini generate de AI!” Persoana a vorbit sub rezerva anonimatului. Fotografiile par a fi capturi de ecran de pe profilul de socializare al lui Altman pe Instagram, care este setat pe privat. Acestea arată cuplul îmbrăcat în cămăși albe cu nasturi și butoniere cu o singură orhidee, stând sub un chuppah de bambus într-un loc tropical.

Într-una dintre fotografii, fratele lui Altman, Jack Altman, cofondator și președinte executiv al start-up-ului de software Lattice, privește, în rolul său de oficiant, cum Sam strecoară un inel pe mâna stângă a lui Mulherin. O altă fotografie arată cuplul participând la tradiția spargerii sticlei, o caracteristică a nunților evreiești. Se pare că cei doi au optat pentru o ceremonie restrânsă – o fotografie făcută în spațiul unde a avut loc ceremonia arată prezența a aproximativ o duzină de persoane.

Locul și data ceremoniei nu sunt cunoscute. Un purtător de cuvânt al OpenAI nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii. Altman și-a păstrat relația cu Mulherin relativ privată de-a lungul anilor. Cei doi locuiesc împreună în San Francisco și au avut una dintre primele lor apariții publice anul trecut, când directorul general al OpenAI l-a adus pe Mulherin cu el la o cină la Casa Albă. Mulherin, sau “Ollie”, așa cum îi spune Altman, a lucrat la Meta timp de doi ani și a studiat informatică la Universitatea din Melbourne, potrivit profilului său de pe LinkedIn.

Cuplul pare să aibă un interes reciproc în domeniul IA. În perioada în care a studiat la Universitatea din Melbourne, Mulherin a lucrat la unele proiecte de inteligență artificială, potrivit unei postări pe blog a fondatorului unei organizații de codare la care Mulherin s-a alăturat în 2018, după ce a absolvit. Mai recent, Altman a declarat într-un interviu pentru New York Magazine că cei doi vor să aibă copii în curând.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.