“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

Scene grotești la festivalul LGBT, Gay Pride. Copii sunt aduși să asiste la dansuri provocatoare. Evenimente sadomaso de tip homosexual au loc pe străzi

pride parade munchen

München, orașul în care România va debuta la Campionatul European, pe 17 iunie cu Ucraina, s-a transformat într-un spectacol grotesc cu ocazia celui mai mare festival LGBTIQ, ce ține 16 zile.

Femei aproape dezbrăcate, în costume de carnaval, vârstnici, persoane de culoare și chiar copii s-au strâns să danseze pe ritmuri africane. Astfel timp de 16 zile are loc un dezmăț total, unde copii sunt aduși să asiste la dansuri provocatoare iar evenimente sadomaso au loc pe străzi.

Păziți de două mașini de poliție, participanții au dansat provocator, și-au făcut sute de poze și au socializat. Petrecerea lor s-a întins pe câteva ore și a stârnit curiozitatea oamenilor care treceau prin zonă, informează reporterii GSP.

Punctul culminant al evenimentului grotesc va fi pe 22 iunie, când are loc marșul Pride, la care vor fi prezente peste 200 de grupuri din mișcarea LGBTIQ. În week-end-ul trecut, aproximativ 300 de persoane au luat parte la eveniment.

Tot în cadrul festivalului, se vor organiza seri de speed dating, unde doritorii pot să flirteze cu 20 de persoane în decurs de două ore, dar și întâlniri pentru familiile LGBTIQ care vor să adopte copii.

În alte seri, sunt programate petreceri cu tematică BDSM și fetiș, unde sunt așteptați atât începători, cât și persoane cu experiență.

De asemenea, vor avea loc mai multe marșuri. Unul va fi pe lacul Chiemsee, cu bărcile, altul va fi doar pentru lesbiene, iar cel principal va avea loc pe 22 iunie, exact în ziua în care România va juca împotriva Belgiei.

München se află în plin festival Pride, tocmai în perioada turneului final din Germania, Euro 2024.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.