Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATE

Patru minori și un băiat de 18 ani amendați la Cluj-Napoca pentru afișarea icoanelor pe traseul marșului gay

cluj protest spontan

În timpul paradei de poponari din Cluj-Napoca, câțiva tineri curajoși s-au organizat să afișeze un steag cu Iisus Hristos, un steag anticomunist și două icoane pe traseul sodomiților. Acești tineri, patru dintre ei minori, au refuzat să stea deoparte în timp ce străzile orașului lor erau spurcate de manifestări perverse și degenerate.

În timp ce mulți români au stat acasă, acești copii au luat inițiativă și au dat un exemplu de demnitate românească.

“Au afișat icoane și se manifestau verbal..”

Un grup de tineri naționaliști, creștini, format din 4 minori și un băiat de 18 ani, a afișat 2 icoane, un steag anticomunist și un banner cu Hristos, în Cluj-Napoca, pașnic, fără scandări, pe trotuar, în timp ce pe stradă avea loc foarte vocalul marș gay cu mii de persoane.

Un “erou” jandarm, a intervenit prompt și a amendat toți copiii din grup pe motive halucinante. Orice om întreg la minte ar fi dat maxim un avertisment, și așa o măsură exagerată.

Ce fel de oameni reprezintă autoritatea în acest stat?

Într-o țară profund ortodoxă, cu peste 95% creștini, un tânăr pașnic poate fi amendat pentru afișarea Chipului Mântuitorului Iisus Hristos.

VEZI VIDEO AICI: https://www.incorectpolitic.com/patru-minori-si-un-baiat-de-18-ani-amendati-la-cluj-napoca-pentru-afisarea-icoanelor-pe-traseul-marsului-gay/

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.