“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICALNOUTATI

Tânără de doar 19 ani …MUTILATĂ de niște medici la o clinică din Iași: i s-au tăiat sânii și i-au fost construite organe masculine pentru a deveni „bărbat”

operatie iasi 696x391 1

Clinica „Arcadia” din Iași se laudă că a operat o tânără pentru a o transforma-o din femeie în bărbat, deși a fost mutilată tăindu-se sânii, scrie siteul Mihailneamtu.eu.

Mai precis, este vorba despre o operație în care fetei de 19 ani i s-au tăiat sânii și i s-a construit, chirurgical, un „torace masculin”, dar i s-a „masculinizat” și chipul.

Cei de la „Arcadia” numesc această operație una de „afirmare a genului”, în cel mai pur limbaj al activiștilor.

„Chirurgia de afirmare a genului se referă la intervenții care contribuie la trecerea spre genul autoidentificat. Opțiunile de afirmare a sexului pot include chirurgia facială, operația din zona toracelui și sânilor sau din zona organelor genitale.

În cazul intervenției de chirurgie transgender female-to-male, chirurgia reconstructivă a feței are rolul de a masculiniza trăsăturile faciale. Obiectivul principal al chirurgiei sânilor este acela de a îndepărta țesutul mamar și de a masculiniza și această zonă. Nu în ultimul rând, chirurgia genitală transformă și reconstruiește organele genitale”, se arată în comunicatul de presă al Arcadia.

„O persoană în vârstă de 19 ani, aflată în proces de afirmare a genului masculin, a suferit o intervenție complexă de mastectomie subcutanată bilaterală și reconstrucție a unui torace cu caractere masculine.

O lungă perioadă de timp, această persoană a purtat o bustieră care aplatiza excesiv sânii, tocmai pentru a-și masculiniza în acest fel aspectul. În paralel, a urmat un tratament hormonal care a condus la accentuarea pilozității.

Mastectomia subcutanată bilaterală și masculinizarea toracelui reprezintă o etapă foarte importantă din acest lung șir de transformări. Din echipa de intervenție au făcut parte Dr. Radu Iulian, medic primar Chirurgie generală, Dr. Costel Dobre, medic primar Chirurgie plastică, Microchirurgie reconstructivă și Estetică, Dr. Bogdan Țuțuianu, medic primar Anestezie-Terapie Intensivă, Directorul Spitalului Arcadia”, precizează clinica.

Operațiile de „transformare” sunt foarte frecvente în Occident și Statele Unite și de multe ori au dus la tragedii, inclusiv sinucideri, după ce persoanele care au făcut „tranziția” au realizat că s-au mutilat pe viață.

Această practică a ajuns și-n rândul copiilor.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.