“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICASOCIETATEȘTIRI BUZAU

PRIMARUL PSD-ist, Constantin Toma, PUNE IN PERICOL VIEȚILE A SUTE DE BUZOIENI. MACACUL A ORGANIZAT TÂRGUL DE CRĂCIUN FIX ÎN PARCUL CRÂNG …UNDE OBELISCUL STĂ SĂ SE PRĂBUȘEASCĂ

Pericol la Parcul Crâng. Târgul de Crăciun strălucește în umbra pericolului: Obeliscul din Parcul Crâng amenință să se prăbușească.

obelisc

În ciuda amenințării de prăbușire a Obeliscului din Parcul Crâng, atmosfera festivă a Târgului de Crăciun continuă să bucure comunitatea buzoiană.

Cu doar o lună în urmă, pe 27 octombrie, atenția publică a fost atrasă asupra situației alarmante a obeliscului, care părea să fie în pericol de prăbușire. Cu toate acestea, autoritățile locale au ales să transforme mesajele de atenționare privind siguranța în decor festiv, adăugând ghirlande de lumini în jurul monumentului.

Obeliscul, inițial înconjurat de bandă de avertizare și semne care indicau “PERICOL DE PRĂBUȘIRE”, era fixat cu un cablu, încercând să prevină un posibil accident. În prezent, într-un gest ce emană atmosfera festivă a sărbătorilor de iarnă, obeliscul a fost împodobit cu luminițe, deși lucrările de reabilitare nu au fost realizate.

369271656 635159205383697 960189141864233070 n 1024x768 1
smart

Buzoienii au solicitat explicații autorităților locale, contactând primarul Constantin Toma și viceprimarul Ionuț Sorin Apostu. Din păcate, aceștia au refuzat să ofere informații despre stadiul reparațiilor necesare obeliscului.

Cu toate acestea, prezența neîngrijită a obeliscului reprezintă o amenințare directă pentru desfășurarea Târgului de Crăciun din Parcul Crâng.

Organizatorii și locuitorii din Buzău sunt îngrijorați cu privire la siguranța evenimentului și solicită autorităților să ia măsuri corespunzătoare pentru rezolvarea acestei situații.

Realizările unui MACAC PSD-ist: Primarul Buzăului, Constantin Toma, lasă fără locuri de muncă 200 de oameni și vreo 600 fără locuri de parcare!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.