“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICASOCIETATEȘTIRI BUZAU

Realizările unui MACAC PSD-ist: Primarul Buzăului, Constantin Toma, lasă fără locuri de muncă 200 de oameni și vreo 600 fără locuri de parcare!

#PrimăriaBuzău #ConstantinToma #PolițiaLocală #LocuriDeParcare

ezgif.com gif maker 82 768x511 1

Primarul Buzăului, macacul Constantin Toma, a dezvăluit că aproximativ 190 de angajați ai Direcției de Poliție Locală Buzău își vor pierde locurile de muncă la finalul anului în urma aprobării unei noi organigrame care va intra în vigoare la Primăria Buzău din 1 ianuarie 2024. Această decizie survine la șapte ani după ce Primăria a fost dată în judecată de către polițiștii locali, iar organigrama a rămas blocată în urma acestei acțiuni legale.

Conform edilului, motivul concedierii celor 190 de angajați ai Poliției Locale este implementarea unei noi organigrame, conform căreia doar 129 de polițiști locali vor fi incluși în aparatul municipal:

“Legea ne impune să avem o nouă organigramă până la 1 ianuarie. În documentul primit de la Prefectură se menționează clar că vor fi 129 de polițiști locali în noua organigramă”, a subliniat primarul Toma.

El a evidențiat că la Oradea există doar 70 de polițiști locali pentru o populație de două ori mai mare decât cea a Buzăului.

Procesul de concediere a început la finele lunii noiembrie, când consilierii municipali (printre care un pedofil) au votat un proiect de hotărâre contestat de către opoziție. Mai exact, Direcția Poliției Locale va deveni instituție de interes local, transferându-se din aparatul de specialitate al Primarului sub autoritatea Consiliului Local Municipal.

În urmă cu șapte ani, Buzăul avea 138 de polițiști locali conform datelor Institutului Național de Statistică, care raportau 138.000 de locuitori. În prezent, Buzăul are aproximativ 129.000 de locuitori, conform acelorași date statistice. În conformitate cu această reglementare, municipiul nu poate avea decât 129 de polițiști locali.

600 buzoieni fară locuri de parcare grație macacului

În altă ordine de idei, primarul Constantin Toma a informat că aproximativ 600 de locuitori care stau pe bulevardul Unirii vor rămâne fără locuri de parcare începând cu 1 ianuarie 2024, după ce Primăria Buzău a decis să desființeze aceste locuri de parcare. Proprietarii de mașini de pe Unirii vor trebui să găsească locuri de parcare în străduțele adiacente sau în parcările supermarketurilor din apropiere, a explicat primarul Toma.

Într-o emisiune difuzată de televiziunea locală Campus TV, edilul a discutat despre apropierea recepției proiectului de reabilitare și modernizare a bulevardului Unirii. Circulația pe această arteră este în prezent neregulată din cauza lipsei marcajelor și a regulilor clare privind traficul pe benzile de mijloc.

Cu toate acestea, situația nu va rămâne neschimbată mult timp, a sugerat primarul Constantin Toma, care a anunțat că, începând cu 1 ianuarie 2024, nu vor mai exista locuri de parcare disponibile pe Unirii și că șoferii nu vor putea parca aici, “cel puțin teoretic”.

În 2022, municipalitatea a comunicat că locurile de parcare “în spic” de pe bulevardul Unirii pot fi păstrate. Recent însă, după consultarea cu reprezentanții Poliției Rutiere, au concluzionat că acest lucru nu este fezabil.

Prin urmare, aproximativ 600 de buzoieni care trăiesc pe bulevardul Unirii se vor confrunta cu lipsa de locuri de parcare începând cu 1 ianuarie 2024.

Primarul Constantin Toma a transformat Buzăul în cel mai îndatorat oraș din România!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.