“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Maimuțăreală tipic PSD-istă: Macacul propune deblocarea posturilor din Primăria Buzău (pentru angajarea rudelor, amantelor și altor penali)

TmC jpg

Ne întrebăm dacă, în spatele dorinței primarului Toma de a debloca posturile în Primăria Buzău, există și alte motive decât cele declarate public, cum ar fi angajarea unor persoane apropiate sau relaționate cu el:

Primăria Municipiului Buzău se pregătește să încheie anul 2023 cu o schimbare majoră. Într-o ședință extraordinară desfășurată vineri, 22 decembrie, consilierii locali au aprobat proiectul lui Constantin Toma pentru reorganizarea completă a structurii administrative a primăriei. Propunerea prevede modificări semnificative în cadrul direcțiilor, serviciilor și departamentelor existente, generând un total de 359 de funcții la Palatul Comunal.

Deși grupul PNL a fost excepția în votare, exprimându-și rezervele, consilierii din Opoziție au intervenit în timpul votului, solicitând clarificări cu privire la numărul considerabil de posturi nou-înființate, dat fiind că recent s-a promovat reducerea numărului de funcții în instituțiile publice.

În fața acestor întrebări, primarul Toma a oferit explicații rapide, subliniind nevoia de a acoperi cerințele de bază pentru buna funcționare a Primăriei Buzău. A evidențiat faptul că există departamente fără niciun angajat, cum ar fi Centrul de Monitorizare a Traficului, pentru care sunt necesare 10 persoane noi. De asemenea, s-a subliniat nevoia de specialiști în atragerea de fonduri europene și de personal pentru Serviciul de Urbanism.

Cu toate acestea, implementarea noii organigrame necesită organizarea de concursuri, dar angajările în instituțiile publice sunt blocate în prezent. Toma intenționează să trimită un memorand către Guvern pentru a obține aprobarea organizării concursurilor, pentru a ocupa posturile vacante.

Planul noii organigrame prevede înființarea unor servicii noi, inclusiv un Serviciu de Economie Circulară. De asemenea, una dintre noutățile importante este că 10% dintre posturile scoase la concurs vor fi destinate tinerilor debutanți, în încercarea de a încuraja și susține noua generație în intrarea pe piața muncii.

BUCĂTARUL PEDOFIL. CONSILIER LOCAL DIN PARTEA PSD!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.