“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALPOLITICASTIRIȘTIRI BUZAU

Primarul e dus GRAV cu pluta pe Aqua Sâmbetei. Cum se încercă FURTUL a 9.000.000 DE EURO din bugetul local printr-o licitație TRUCATĂ. Ce vrea să facă PSD Buzău împreună cu macacul?

constantin toma 2

De pe un site local, aservit PSD Buzău după cum bine știți, aflăm că primarul-faliment -Constantin Toma- dorește să construiască un Aqua Park. Fix ce ne trebuia la Buzău! Dar in fine, hai sa vedem ce afirmă site-ul buzoienii.ro:

Primăria Buzău pune la bătaie 9 mil. € pentru Aqualand!

Cam așa ar urma să arate viitorul Aqualand din Buzău:

aquapark 1 1024x584 1

Imaginea de mai sus e luată de reporterul buzoienii.ro din studiul de fezabilitate. Viitorul Aquapark se va amenaja pe locul fostului ștrand. În stânga e lacul din Parcul Tineretului, iar în dreapta noul parc.

Cu câteva zile în urmă, pe 28 decembrie, Primăria Buzău a urcat pe SEAP documentația pentru atribuirea contractului (proiectare, execuție și asistență tehnică).

Valoarea estimată a contractului e de 47,7 mil. lei (peste 9 mil. €).

Firmele interesate trebuie să depună oferte până pe 19 februarie.

Ce cuprinde Aquaparkul din Buzău

Conform documentației parcurse de reporterul buzoienii.ro viitorul centru de recreere va cuprinde o piscină cu valuri, una cu apă sărată (de la Monteoru), tobogane cu apă, două piscine cu jocuri de apă, un lazy river de aproape un kilometru, diverse jacuzzi și o piscină de copii:

aquapark 2 1024x568 1

C-tin Toma primar: „Mi-aș dori, dacă nu vor fi probleme cu licitația, să terminăm măcar o parte din Aqua Park până la vară pentru ca buzoienii să se poată bucura de soare și bălăceală acasă, la Buzău, încă din acest an”

Ideal ar fi (calitate, timpi de execuție, muncitori, utilaje, seriozitate) ca lucrarea să ajungă la firma buzoiană Troia Premium Construct, caz în care s-ar putea ca dorința primarului – ca buzoienii să se bucure încă de la vară de soare și bălăceală – să se înfăptuiască. – titreaza buzoienii.ro.

Aquaparcul din Buzău va avea două părți. Una de exterior, descrisă mai sus, și una de interior, care se va realiza ulterior:

viitor aquapark 1024x595 1

Partea de interior se dorește a cuprinde un bazin pentru adulți și unul didactic pentru copii. Problema bazinelor interioare e că sunt mari consumatoare de bani întrucât apa trebuie încălzită permanent, inclusiv pe timpul verii.

Nota redacției: Afacerea pute. Pute rău! Nu-i așa?

Iată ce a mai desfășurat acest mitocan: PRIMARUL PSD-ist, Constantin Toma, PUNE IN PERICOL VIEȚILE A SUTE DE BUZOIENI. MACACUL A ORGANIZAT TÂRGUL DE CRĂCIUN FIX ÎN PARCUL CRÂNG …UNDE OBELISCUL STĂ SĂ SE PRĂBUȘEASCĂ

S-A REDESCHIS DOSARUL INSTRUMENTAT DE DIICOT / RAZBOIUL GASTILOR INFRACTIONALE DE LA BUZAU! RAZBUNARILE LUI TOMA!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.