“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Partidul AUR, filiala Buzău, a făcut un lucru bun dupa ce și-a luat țeapă de la o mizerabilă PNL-istă. Rămași fără candidat la Primărie, au decis să o susțină pe Haritina Crăiță, independentă

haritina craita 683x556 1

Organizația AUR Buzău se regrupează după lovitura primită pe 30 aprilie, când, aproape de miezul nopții, candidatul pentru funcția de primar al municipiului Buzău, dar și o parte dintre candidații propuși pe lista de consilieri, s-au retras din cursa electorală.

Candidatul Elena Năstăsoiu s-a prezentat la Biroul Electoral de Circumscripție Locală cu doar câteva minute înainte de expirarea termenului pentru înregistrarea candidaturilor și s-a retras din cursă, lansând, totodată, și o serie de acuzații , la adresa liderilor AUR.

Rămași fără un candidat la primărie, reprezentanții AUR Buzău anunță acum că vor sprijini un candidat independent, respectiv pe Haritina Crăiță.

”Dată fiind situația noastră politică din ultimele zile, Organizația Județeană a decis să sprijinim la aceste alegeri pe doamna Haritina Crăiță. Doamna Crăiță este un activist de mediu și un profesionist de mediu, care întotdeauna a apărat interesele cetățenilor din municipiul Buzău, motiv pentru care noi, Partidul AUR, am am hotărât să o sprijinim pe această doamnă la candidatura dânsei ca independentă la Primăria Municipiului Buzău”, a declarat deputatul Sorin Titus Muncaciu, președintele interimar al organizației județene a AUR Buzău.

Acesta a precizat că a regăsit un program comun cu al candidatei independente, motiv ce a stat la baza deciziei de susținere.

”Avem program comun în sensul că avem interese comune pentru municipiul Buzău în ceea ce privește toată partea aceasta de mediu. Mă refer la sistematizarea Bulevardului Unirii, unde actualul primar ne-a lăsat fără locuri de parcare, unde este omorât practic comerțul nostru individual, mă refer la Crâng, care a fost scos din arie protejată și acum se prevede o urbanizare a sa. Și mai sunt. Noi am hotărât împreună obiective politice pentru municipiul Buzău, și de aceea îi rog pe toți simpatizanții noștri ca la Primăria Buzău să o sprijinim pe doamna Crăiță. Considerăm că programul său corespunde în foarte mare parte cu programul nostru, prin urmare sprijinim un independent la Primăria Municipiului Buzău”, a mai spus Muncaciu.

În ceea ce o privește pe Elena Năstăsoiu, după cum Șansa News a relatat deja, aceasta s-a alăturat PNL Buzău și a anunțat că o va sprijini pe Carmen Ichim, candidatul liberalilor pentru Primăria Buzău, conform Sansa Buzoiana.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.