“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALPOLITICASTIRI

BRAVO FRAȚILOR: Primar PSD din Buzău, la un pas să fie LINȘAT de fermieri! – VIDEO

amenintat bata de baseball 620x400 1

Moise Dorin Romică, primarul comunei Movila Banului, județul Buzău, a fost la un pas să fie linșat de protestatari. Trupele de jandarmi au intervenit și l-au scos din mijlocul oamenilor.

Primarul PSD a ieșit în stradă în încercarea de a le explica protestatarilor că trebuie să plece acasă. Edilul a fost la un pas să fie linșat de oameni.

Protestatarii au plecat cu utilajele în jurul localității Afumați, în această după-amiază.Se circulă bară la bară. Șoferii merg încet cu tractoarele și tirurile, claxonând în semn de protest.

Fermierii din Transilvania au hotărât să se alăture colegilor lor din sud și vor protesta timp de 3 zile, între orele10.00-15.00. Protestele au fost autorizate pentru toate cele 3 zile, respectiv 22, 23, 24 ianuarie. Ele cuprind, practic, și ziua de 24 ianuarie, când la Alba Iulia este celebrată Unirea Principatelor Române. Oamenii cer protecția statului român pentru ei și pentru afacerile lor.

 

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.