Poliția buzoiană, în mijlocul unui nou scandal din cauza unor tarani incompetenti

schimb-roata-masina-politie

Doi agenți de poliție rurală riscă sancțiuni disciplinare după ce, săptămâna trecută, au fost filmați pe Bulevardul Nicolae Blcescu, de un trecător, cum asistau impasibili cum un tânăr muncește de zor să le schimbe o roată la mașina de serviciu.

Deși ar trebui să aplice legea în litera și spiritul ei, ei sunt primii care o încalcă. Cei doi polițiști buzoieni de la Rurală au fost surprinși, joi, în timp ce stau cu mâinile în sân și privesc la un tânăr, cum acesta le schimbă schimbă roata mașinii de serviciu în plin bulevard. Scena s-a petrecut la doi pași de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău. Cel mai probabil, cei doi polițiști rurali erau în timpul programului, fiind îmbrăcați în uniformă. Pe imagini se vede cum polițiștii discută, deo­parte, în timp ce tânărul lucrează de zor la mașina lor.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

Conducerea IPJ Buzău nu a dezvăluit identitatea polițiștilor filmați și nici unde activează aceștia, dar reprezentanții instituției au informat că Biroul de Control Intern din cadrul IPJ Buzău a început deja verificările în cazul lor. „Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Buzău a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele care apar în filmarea respectivă, urmând a se dispune măsuri în consecință”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisar-șef Florina Crucianu.

Din primele informații obținute, se pare că tânărul din imagine ar avea în jur de 27 de ani, deși s-a speculat că ar fi minor. Cei doi angajați ai IPJ Buzău riscă însă să fie sancționați disciplinar dacă se va dovedi că aceștia l-au constrâns pe tânărul prezent în imagini să le schimbe roata.

Citiți și:  Știre-bombă. Primul român cu Covid-19, condamnat! Mii de oameni riscă pușcăria!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile