Pericol imens pentru Liviu Dragnea! Cine i-ar putea lua locul – Omul care a renăscut după ce a plecat din Guvern

Lovitură de proporții pentru liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea! Deși credea că l-a eliminat după ce a plecat din Guvernul Dăncilă, acest greu social-democrat a renăscut și este considerat viitorul șef al PSD.

Mai precis, fostul ministru al Apărării Naționale, Mihai Fifor, este pe cai mari. Dezvăluirea atomică a fost făcută de jurnalistul Cătălin Tache, într-un articol publicat pe Național.ro.

„Iata ca Mihai Fifor nu a glumit deloc atunci cand, la demisia sa a anuntat ca pleaca din Guvern pentru a se implica activ in intarirea vietii de partid, cu toate ca mai toata lumea a considerat ca acesta doar se ”rasfata” astfel public pentru a mai indulci cupa de otrava pe care a fost obligat sa o inghita odata cu ejectarea sa din fruntea Ministerului Apararii Nationale. Numai ca strategia lui Liviu Dragnea de a impusca astfel doi iepuri dintr-o lovitura, prin eliminarea lui Fifor cel mangaiat pe crestet de fortele iohanniste din sistem, dar si trimiterea sa in teritoriu, departe de Centru, se dovedeste deja falimentara.

Dragnea si l a bagat pe Fifor in casa!Pentru ca, in ciuda calculelor nucleului dur pesedist, Mihai Fifor nu doar ca nu este acum in genunchi, dar deja acesta a renascut, fiind in plin avant organizatoric. Mai ales ca Anca Alexandrescu nu doar ca nu si-a luat mana pe el, dar continua sa creada cu o incapatanare demna de o cauza mai buna ca protejatul sau chiar poate fi impus, la momentul oportun, drept viitorul presedinte al Partidului Social Democrat”, anunță ziaristul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *