Pericol imens pentru Liviu Dragnea! Cine i-ar putea lua locul – Omul care a renăscut după ce a plecat din Guvern

Lovitură de proporții pentru liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea! Deși credea că l-a eliminat după ce a plecat din Guvernul Dăncilă, acest greu social-democrat a renăscut și este considerat viitorul șef al PSD.

Mai precis, fostul ministru al Apărării Naționale, Mihai Fifor, este pe cai mari. Dezvăluirea atomică a fost făcută de jurnalistul Cătălin Tache, într-un articol publicat pe Național.ro.

„Iata ca Mihai Fifor nu a glumit deloc atunci cand, la demisia sa a anuntat ca pleaca din Guvern pentru a se implica activ in intarirea vietii de partid, cu toate ca mai toata lumea a considerat ca acesta doar se ”rasfata” astfel public pentru a mai indulci cupa de otrava pe care a fost obligat sa o inghita odata cu ejectarea sa din fruntea Ministerului Apararii Nationale. Numai ca strategia lui Liviu Dragnea de a impusca astfel doi iepuri dintr-o lovitura, prin eliminarea lui Fifor cel mangaiat pe crestet de fortele iohanniste din sistem, dar si trimiterea sa in teritoriu, departe de Centru, se dovedeste deja falimentara.

Citiți și:  Năpârlește și ariciul de râs! Ghiță, prostul PSD, atacă din nou! A dat o declarație de lămurire a propriei declarații!

Dragnea si l a bagat pe Fifor in casa!Pentru ca, in ciuda calculelor nucleului dur pesedist, Mihai Fifor nu doar ca nu este acum in genunchi, dar deja acesta a renascut, fiind in plin avant organizatoric. Mai ales ca Anca Alexandrescu nu doar ca nu si-a luat mana pe el, dar continua sa creada cu o incapatanare demna de o cauza mai buna ca protejatul sau chiar poate fi impus, la momentul oportun, drept viitorul presedinte al Partidului Social Democrat”, anunță ziaristul.

3 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU