“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Gabriela Firea afirmă că alegerea PSD-PNL de a susține alt candidat pentru șefia Primăriei Generale este o „restartare”.

index 87

Gabriela Firea afirmă că alegerea PSD-PNL de a susține alt candidat pentru șefia Primăriei Generale este o „restartare”.

Fostul primar al capitalei a declarat că, în ciuda faptului că a fost dată la o parte din cursa pentru PMB, va rămâne în politică.

Firea, vizibil dezamăgită
„O restartare. E adevărat, m-am pregătit trei ani și jumătate pentru candidatura la Primăria Capitalei. Politic s-a luat altă decizie în coaliție.

După ce m-am sfătuit cu colegii mei de la București, social-democrați, familia, cu prietenii, am luat hotărârea să rămân în politică, să rămân aici, în PSD, și să-mi continui munca, pentru că întotdeauna mi-a plăcut mai mult la atletism cursa de maraton, nu sprinturile. Cursa de viteză nu m-a caracterizat. Îmi place să fiu un partener de drum lung”, a declarat Gabriela Firea.

Susține că nu i s-au pus „neapărat” piedici
„Ca orice om, am și eu și fani, și oameni care nu mă agreează neapărat. În politică, emoția e foarte importantă.

Se iau decizii bazate pe calcule și pe ecuații politice, dar se iau unele decizii și cu o comăonentă emoțională. Până la urmă, asta e decizia și nu sunt un om al lamentărilor”, adaugă Firea.

Întrebată dacă a simțit că a fost trădată, ea spune: „Au fost momente în care cred că nu am meritat anumite declarații, anumite atitudini, anumite luări de poziție, insinuări”.

De asemenea, Gabriela Firea afirmă că va face campanie electorală pentru Cătălin Cîrstoiu.

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei este managerului Spitalului Universitar, Cătălin Cîrstoiu.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.