“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MILITARNATIONALSTIRI

Nicolae Ciucă vrea REINTRODUCEREA ARMATEI OBLIGATORII

ciuc ar dori reintroducerea serviciului militar obligatoriu industria de ap rare devine industrie de r zboi iar armatele de profesioni ti revin la cele de mas 1

Premierul Nicolae Ciucă a exprimat opinia că era armatelor de profesioniști a trecut și că este necesar să se revină la armatele de masă, fapt care a generat discuții cu privire la posibila reintroducere a stagiului militar obligatoriu.

Nicolae Ciucă a subliniat că industria de apărare trebuie să se transforme într-o industrie de război, iar armatele profesioniste, tehnologizate și sofisticate, trebuie să se transforme în armate de masă cu rezerve extinse și capacități de mobilizare la nivelul întregii societăți. Aceasta este o necesitate pentru a face față unui posibil război pe scară largă, de lungă durată și de înaltă intensitate, care ar epuiza resursele.

Nicolae Ciucă, care se află în prezent în rezervă ca general, a făcut aceste declarații în cadrul Forumului de Securitate din Marea Neagră și Balcani, unde principalul subiect de discuție a fost războiul din Ucraina.

Monitorul Apărării menționează că România, care avea o armată de peste 300.000 de militari înainte de anul 1990, a suspendat serviciul militar obligatoriu în 2007, iar în prezent numărul militarilor este sub 70.000. În plus, Armata Română dispune de 55.000 de rezerviști.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Nu le trebuie profesioniști,ci doar “CARNE DE TUN”, fără arme bune, doar să îngroașe rîndurile, CE nu e clar aici???

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.