“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MILITARNOUTATI

Nu mă înrolez în armată ca să mor pentru interese străine

inrolare

Sunt un tânăr de 25 de ani, alb, român, apt din punct de vedere medical, cu cazierul curat, patriot și implicat în activități civice alături de mai multe asociații pro-românești.

Nu mă voi înrola voluntar în armată și nu mă voi lăsa prins dacă se fac recrutări obligatorii.

Nu doresc să mor pentru interese străine într-un război care nu îmi aparține, în care poporul român nu are o miză reală. Resping chemarea să apăr iudeocrația. Refuz să fiu trimis pe frontul ucrainean ca și carne de tun, refuz să plec în deșert și să mor pentru pseudosemiți. Iar dacă cumva, prin vreo întâmplare nefericită, voi fi prins și forțat să merg pe front, îmi voi întoarce arma împotriva celui care dă acest ordin criminal.

A trecut vremea în care putem fi prostiți să ne dăm viața pentru bancheri și politicieni corupți. Dacă e să-mi apăr țara, pământul, familia, cu toată dragostea și bărbăția mă ofer voluntar să lupt pentru patrie, ba chiar aș face un marș asupra Bucureștiului pentru a-l elibera. Dar refuz să fiu pionul globaliștilor într-un conflict străin care are o singură menire: depopularea.

Țara noastră este sub ocupație, înainte să ducem un război extern este nevoie să recucerim România.

Guvernanții, autoritățile, ofițerii serviciilor secrete să știe: Generația mea nu mai poate fi păcălită cu reclame prefăcute, cu demagogie livrată într-un ambalaj de patriotism. Vreți război cu Rusia? Să fie politicienii primii care se înscriu, apoi mă mai gândesc.

Toată lumea vorbește despre al treilea război mondial, despre escalarea conflictelor actuale, despre înrolări, recrutări și antrenamente militare. Dacă noi, tinerii, refuzăm să fim târâți în războaie străine, cu ce armate vor duce lupta? Eu refuz să fiu carne de tun.

Eu refuz să lupt pentru interese străine.

România prima, când Armatei Române îi vin mințile în cap și fac demersuri de recuperare a suveranității naționale, atunci și doar atunci să îmi trimită scrisoarea de incorporare, în orice alt scenariu ea va ajunge pe foc.

Cosmin C.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.