“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INCORECT POLITIC

Necesitatea condamnării Femeilor Ucigașe

Restabilirea PATRIARHATULUI STRĂMOȘESC

image 2023 08 23 025641564

Avertisment: Textul conține limbaj licențios, ideile dintr-ânsul putând fii interpretate de cei care nu citesc cu atenție ca fiind pur misoginism, ură nealterată, viscerală si totală împotriva femeilor, însă această interpretare este foarte departe de adevăr.

Textul reprezintă un manifest împotriva avortului, dar și împotriva femeilor cu caracter îndoielnic, care cu cea mai lipsită stimă de sine se fac de rușine și fac de rușine sexul feminin de pretutindeni. Textul reflectă situația din occident, care este totuși diferită față de situația din România, unde încă avem mame eroine și femei responsabile, chiar femei curajoase care luptă împotriva tiraniei guvernamentale, dar si aici au apărut germenii feminismului ucigaș.

Mamele-Luptătoare care se implică în viața cetății, unele dintre ele cititoare ale acestui site, să fie asigurate că articolul NU este țintit asupra lor, ci asupra meduzelor feministe ca una ce scrie pe Libertatea, știe ea care e.

*

NECESITATEA CONDAMNĂRII FEMEILOR UCIGAȘE
RESTABILIREA PATRIARHATULUI STRĂMOȘESC

Pentru a avorta, mai întâi femeia trebuie să fie însărcinată, stare la care nu poate fi promovată sau înălțată decât de bărbat. Acesta însă trebuie drogat, îmbătat, corupt, îmbrobodit, păcălit pentru a pierde uzul rațiunii și a risipi sămânța vieții în vaginul meduzei în călduri. Contrar cerințelor biologice, sociale, religioase și de bun simț elementar, feministele, sirene patentate, meduze călare peste mări și țări, cer și obțin cursuri de clasă înaltă, curvie joasă, educație sanitară josnică, satul, școala, țara, lumea ajungând bordelul în care trăim o viață tot mai puțin omenească.

Ministerele zise ale educației, învământului, tineretului, sportului sau altfel sunt finanțate, împuternicite, controlate de Statul Mafiot, ce ne dușmănește, urmărește, ne voiește pieirea, având tupeul să se intituleze SOCIETATE DE DREPT. În realitate, prin activiștii curviei, destrăbălării și răspândirii drogurilor, prin școlile, facultățile și ONG-urile soroșiste, de la 8, 10 sau 12 ani, fetele sunt instruite să pipăie băieții între picioare, să deschidă șlițul multora dintre ei, flăcăi, bărbați adulți, bătrâni, drăgălind, pupând, provocând erecția, subtilizând sămânța în turbinca bucală sau vaginală. Dacă tot îi scoală, curvele-s notate, ca la școală, note maxime primind cele ce reușesc graviditatea cu nesfântul duh al tertipurilor, altfel nu-s meduze, nici sirene adevărate.

De consecințele întovărășirilor sexuale furate cu sau fără complicitatea masculilor, instruiți și ei, drogați consacrați la 15-16 ani, fete de 12, 13 sau 14 ani rămân gravide, intrând pe mâna poliției complice, a medicinii ucigașe, a ONG-urilor ce promovează și șoroșesc sirenele-educatoare ce se împulează cu alți și alți copii, răpiți, masturbați, adrenochromizați.

Așa se preconizează aranjarea lucrurilor, a programelor de învățământ și regulamentelor caselor și căminelor de copii abandonați, grădinițe, școli gimnaziale, profesionale, licee, facultăți, spoiala post-universitară, etc…

Lăsând la o parte educația sexului, pervertirea, coruperea organică și devierea ADN-ului bebelușilor abia ieșiți din burta mamelor, ne limităm la câteva cuvinte pentru cei de peste 18 ani. Femeia ce corupe bărbați, cu sau fără oarecare prezervatizare, poate să rămână gravidă. Grație feminismului militant, prezervativele și anticoncepționalele au împânzit Europa și lumea întreagă.

După medicii familiilor sortite să piară, ședințele de educație sexuală, masturbația intelectuală, onania universitară, laba academică, guvernamentală, umbreluțele, maidanul kievean sunt motivul pentru care Federația Rusă vrea scufundarea Bordelului englezesc, în care Shakespeare, Bacon, Byron și alți oameni adevărați nu-și mai găsesc locul, riscând schimbarea sexului, transumanizarea, schimbarea nu la față ci la sex!

De la plantațiile Hevea Braziliensis, umbreluța a-ntins zgârciul la Circea lui Odiseus, Indonezia, Malaiezia, sex-non-stop, cu sau fără probleme, da gravide pentru farmacie, fetus pentru adrenochrom, produse cosmeticale. De la 13 la 45 de ani, dată Dracului, fomeii îi pute ceapa, se fute ca iapa, suge regimente de masculi, evadați neterminați din umbreluțele americano-staliniste, praștiile davido-balistice, aripioarele Satan II-intercontinentale, fără șansa de a deveni mamă, dacă dorește, de la o vreme. Paradoxal, cu cât muiero-curvulițele albe se culcă cu bârnacii, colorații, ciorile la orice oră, cu atât îs mai fanatice în democrăcie. Dacă-s gravide, nu-i vina lor ci vinul masculului, ce și-a deratizat invers umbreluța. Gravidizate cu greșeală, umbreluță, dorință sau fără, vina sau vinul oricui, nu-i bai, avortu-i bașca, ca în istorie, scriptura Obelisc citire. Că d-aia obelim de mii de ani.

Infancicidul de confort al puputelor

Din punct de vedere tehnic, avortul este ciopârțirea de viu, în zeci de bucăți, a bebelușului nenăscut, acolo unde naivii cred că acesta se află în cel mai protejat loc din întreaga lui viață.

Proaspăt belit și măcelărit, bebelușul este vândut industriei farmaceutico-satanice și vrăjitorești, ucigașa lui fătătoare ratată putând păcăli alți neisprăviți masculi ce și-au ratat bărbăția.

image 2023 08 23 025659422

Pentru a-și masca vinovăția și decăderea din omenire, femeile ce-și zdrobesc copiii de vii, în chiar burta lor, vorbesc de clusters of cells. Ce-are sula cu prefectura? Asta-i scuza pruncucigașilor ce vând cadavrele copiilor ce n-au văzut încă lumina zilei.

Ucigașii de bebeluși îi numesc pe aceștia grupare de celule, ca toți marxisto-ucigașii, autorii sloganului omul e 80 de kilograme de materie gânditoare. Sloganul acesta nu-i doar ipocrit ci înșelătorie deliberată. Nici măcar un cartof nu este o grămadă de materie.

Materia vie nu este doar materie. Esența materiei vii este viața, nu materia. Indiferent de vârsta pe care o avem, nu suntem și nu putem fi o grămadă de celule. După trei luni de gestație, inima bebelușului nenăscut începe să bată. De unde-i vine impulsul? Aceasta este problema fundamentală a întregii omeniri.

Viața pruncilor ce bat la poarta vieții nu poate fi lăsată pe seama și la bunul plac al muierilor curvite. Mai curând ele, muierile îndrăcite și decăzute din condiția omenească, mai curând ele merită să fie pedepsite așa cum, absolut în mod criminal, ele însele ucid viața ce înmugurește în pântecul lor.

În mințile descreierate ale femeilor albe de azi, grupul de celule, din pântecul lor, nu devine ființă omenească decât la data stabilită prin votul unor deputați neisprăviți. Nimeni nu poate să conceapă că votul unui grup de parlamentari determină intrarea cuiva în rândul omenirii.

Buni sau răi, de stânga, dreapta sau de centru, parlamentarii nu au această putere asupra rasei omenești. Imoralitatea femeilor, perversiunea din ele, pofta de pulă le-a transformat pe multe în curve criminale. Având în vedere cele știute despre contracepție, ținând cont că femeile știu ce înseamnă primul ciclu menstrual al vieții, este puțin probabil ca o femeie responsabilă să rămână însărcinată împotriva voinței ei – mai ales că există și așa-numita pilulă de a doua zi. În aceste condiții, extinderea contracepției prin pruncucidere este o crimă oribilă.

Pe scurt, femeia incapabilă să-si asume răspunderea de viitoare mamă nu trebuie lăsată să profite de sămânța bărbatului pentru a ucide un viitor copil. Propaganda pro-avort este apologia pruncuciderii. Faptul de a face o astfel de propagandă trebuie pedepsit ca incitare la crima de pruncucidre. Propaganda pe tema ”Corpul meu, alegerea mea” trebuie combătută și interzisă prin lege. „Pro-choice”.

Corpul ”nostru” nu este cu adevărat al ”nostru”, în sensul în care al nostru este creionul cu care scriem sau mărunțișul din buzunar.

Pentru curvele și muierile bune de biciuit în piețele publice, pruncuciderea este dreptul sacru ce le permite să confiște, să-și însușească cât mai multă sămânță omenească, epuizând energia bărbaților, de care popoarele și omenirea are atâta nevoie.

Curvelor criminale de care vorbim nu le pasă de drepturile copiilor ce se încarnează, după ele, doar pentru a fi ucise. Ele nu pot avea dreptul de a dispune de viața și de corpul copiilor ce cresc în corpul lor. În Texas, fără să suprime pruncuciderea cu totul, statul l-a încetinit, impunând o limită de 6 săptămâni. Adică o lună și jumătate.

Șase săptămâni nu înseamnă șase ore, nici șase zile. Femeia albă de azi nu vrea să se decidă în șase săptămâni, ea vrea să profite de energia sublimă declanșată de apariția unei vieți noi în corpul ei – până la un anumit punct.

Dacă ar putea, crezându-se îndreptățite să profite de viața bărbaților, femeile i-ar obliga să plătească pentru nemerniciile lor, ceea ce le reușește adesea. Când, în cele din urmă, bărbații, societatea, încadrează infamia pruncuciderii în Codul Penal, limitând pofta și posibilitatea femeilor curvite de a cufunda societatea în haos, prin refuzul de a-și asuma fructul consecință a iubirii mincinoase, prin uciderea propriilor copii, isteria lor deșănțată care murdărește lumea lui Dumnezeu, atunci ne vom vindeca.

Ipocrizia femeilor curvite este un spectacol la fel de îngrozitor ca acela al hoardelor LGBT. Urmăream un schimb de replici pe Twitter, între o femeie albă contemporană tipică și un bărbat rațional care preia punctele de bază ale celor spuse mai sus despre contracepția pe care toată lumea o învață la școală (la cererea feministelor).

Cățeaua abandonează foarte repede domeniul tehnicii contraceptive pentru cel al crizei emoționale și al falsei indignări morale – cele mai imorale ființe își exagerează mereu pretențiile morale. Ei bine, protejează-te:

Darky Cage (@DarkyCage) 1 septembrie 2021: Protecția nu previne sarcina 100%

ael (@Positivagisme) 1 septembrie 2021: Ai protectie 99% cu prezervativ, cu pilula 99% și cu DIU 99%

Darky Cage (@DarkyCage) 1 septembrie 2021: Prezervativele sunt la 99,8% in teorie dar la 85% in practica ???? si nu, poate aluneca, crapa, se pierde in vagin ???? —

ael (@Positivagisme) 1 septembrie 2021: Dacă se intampla, prin pilula de a doua zi și a doua zi poti preveni sarcina.

Darky Cage (@DarkyCage) 1 septembrie 2021: Ești atât de critic, încât e o nebunie. Mie personal nu mi s-a intamplat niciodata dar este frecvent si chiar daca punem toata voia buna din lume se poate intampla domnule profesionist al contraceptiei

În niciun moment tipul ăsta nu invocă registrul moral, se mulțumește să spună că din punct de vedere științific este imposibil să rămâi însărcinată cu folosirea pilulei și a prezervativului, pe lângă pilula de a doua zi.

Nimeni nu poate spune serios că din cele peste 200.000 de avorturi anuale din Franța, principalul lucru este faptul că pastilele și prezervativele sunt o prostie. Reacția acestei femei este doar aceea a unei curve care simte că nu își poate încurca lumea până la ușa de ieșire prefăcându-se că nu are nimic de-a face cu propriile ei alegeri.

Ea, prin trecerea la registrul moral de la sine, este cea care își mărturisește teama reală: să fie identificată pentru curva imorală care este de către bărbați și să fie ostracizată social de potențialii parteneri de sex masculin. Ea ripostează preventiv pe singurul motiv de care se teme, spunând că acest motiv nu are valabilitate. Găsiți ceva mai imoral decât asta.

Din acest motiv, bărbații caută în mod natural femei tinere. Pe lângă frumusețea plastică specifică tinereții lor, nu au avut timp să aibă mulți parteneri sexuali. Este un mecanism biologic elementar prin care bărbatul caută să aibă cea mai proaspătă femeie posibilă pentru viitorii săi copii. În schimbul plăcerii sexuale și al urmașilor de calitate pe care o femeie tânără și drăguță îi oferă unui bărbat, acesta din urmă acceptă să o protejeze pe tot parcursul vieții prin instituția protectoare a căsătoriei.

Este un contract câștig/câștig protejat în mod normal de lege. Dar nu vor un contract în care toată lumea să câștige aducând ceva la masă. Ele vor 100% din beneficiile contractului: să fie curve și să fie întreținută de parcă le-ai datora totul pentru merite pe care ele nu vor să le aibă. Căsătoria nu este o invenție creștină sau religioasă. Femeia este programată biologic să trăiască cu un bărbat toată viața. De îndată ce se culcă cu doi bărbați diferiți, starea ei emoțională se prăbușește ireversibil și devine incapabilă să construiască ceva durabil cu un bărbat.

O femeie care se căsătorește cu singurul bărbat cu care s-a culcat vreodată are o rată a divorțurilor de 5% la 5 ani. Dar această rată crește imediat la 20% dacă s-a culcat cu doi bărbați și la 30% cu trei bărbați.

Societățile nu au stabilit căsătoria din motive religioase, ci pentru că așa trebuie, atât pentru ordinea divină, cât pentru cea socială. Religiile s-au mulțumit să inventeze o justificare supranaturală pentru ceva natural. Nu întâmplător liberalizarea pieței sexuale prin contracepție și avort a fost însoțită de explozia divorțurilor: materialul feminin, deci cel omenesc, este murdărit, înjosit.

În prezent, Occidentul iudeo-feminist se revoltă contra îndelungatei evoluții a vieții, susținând tragica idioțenie că asta înseamnă progresul omenirii. Afară de sporirea divorțurilor și viața precară a familiilor afectate, asistăm la reducerea autorității taților, adesea lipsiți de posibilitatea de a-și crește, educa și forma copiii, care sunt și ai lor.

Oare asta se datorează numai legalizării curviei femeilor albe, sub steagul feminismului masonic, satanic, LGBT? Absurda, iresponsabila legalizare provine din deturnarea sexualității procreative a femeilor, în sexualitate de bordel, recreativă, cu consecința colapsului demografic, pustiirea țărilor europene și invadarea acestora de către popoarele prolifice, de alte rase, din alte continente, în cadrul actualei mari migrații a popoarelor, cea mai mare din întreaga istorie..

Feminismul, curvia deșănțată este cauza principală a previzibilei dispariții a popoarelor de rasă albă, sub presiunea criminală a anarhismului sexual și moral occidental, tip LGBT, contra căruia se apără astăzi popoarele Federației Ruse. Nu întâmplător mass-media occidentală, iudeo-khazară, Vaticanul jidovit și protestantismul urmăresc deturnarea și reprogramarea femeilor pentru a face din ele curvele patentate ce murdăresc ecranele tuturor televizoarelor, spurcă lumea lui Dumnezeu și compromit viitorul Omenirii.

Ce poate fi mai catastrofal decât legalizarea și sacralizarea pruncuciderii de către femeile curvite?

Când femeile pustiite se confruntă cu monstruozitatea lor nihilistă criminală, ele nu dezarmează: negociază. Aici vezi toată cruzimea de care sunt capabile femeile. De obicei, se procedează pe bandă. Dintr-o dată, pentru ca pruncuciderea să pară o scrisoare prin poștă, toate femeile însărcinate sunt femei violate sau purtătoare de boli genetice.

Marie ???? (@marienakamoura) 1 septembrie 2021: Deci, dacă copilul are o boală genetică, nu mai putem avorta. Sper că familiile pot primi ajutor….

Precizez ca sunt pentru avort în caz de boală genetică. Este crud să provoci o viață de suferință cuiva care este iremediabil afectat de defecte grave, ca să nu mai vorbim de povara asupra societății pe care o reprezintă. Dar dacă acestor curve le-ar păsa de viitorii lor copii, nu ar vorbi ipocrit despre boli genetice și ar face exact ceea ce le spune evoluția: să se căsătorească cu primul lor partener pentru a le oferi copiilor o familie solidă care să-i protejeze. Sau, mai exact, să condiționeze relațiile sexuale cu un partener de o căsătorie adecvată, astfel încât copiii lor să se nască în cele mai bune condiții.

Cunosc un număr enorm de bărbați care ar fi dispuși să aștepte doi ani în schimbul unei astfel de căsătorii. Căsătoria este instituția care oficializează ceea ce comandă evoluția. Aceasta este ceea ce avem de milenii și la asta aspiră atât bărbații, cât și femeile, atunci când societatea este reglementată corespunzător.

Dereglementarea pieței sexului a dus doar la marginalizarea unui număr covârșitor dintre aceștia în favoarea celor 20% de nenorociți compulsivi care deteriorează materialul feminin deschizând pachetele de biscuiți din magazin pentru a mânca unul sau doi înainte de a pune pachetul înapoi pe raft.

image 2023 08 23 025902228

Doar că odată cu deschiderea pachetului, expiră. Acest dezechilibru nu este viabil din motivele demografice menționate mai sus. Consecința culturală imediată este atitudinea femeilor.

În Franța, o femeie de nota 4/10 se comportă ca și cum tocmai ar fi câștigat concursul Miss Univers. Este convinsă că are dreptul la un 8/10 de 1,80 metri care câștigă cel puțin 4.000 de euro pe lună și nici la acest nivel, acest 8/10 nu va fi imun la cel mai rău comportament al unei curve imaginabile.

O prostituată adevărată este mai respectabilă decât jumătate din curve, care nu se afirmă ca toate femeile monstruoase pro-avort. O prostituată are cel puțin decența să nu se prefacă a fi un model de virtute, spre deosebire de curvele care vor și untul și banii de unt: se culcă cu oricine când le convine în timp ce se prezintă drept femei morale a căror valoare este incontestabilă.

Și din moment ce ești un 8/10 sau un 9/10, spune-i clar unui 7/10 care te urmărește că ai prefera un 4/10 pro-patriarhat și anti-avort decât oricare dintre cele 7/10 feministe, pentru că statutul de mamă durează o viață în timp ce frumusețea durează în cel mai bun caz o jumătate de viață. Scopul final este restaurarea patriarhatului roman pur și nimic mai puțin. Asta trebuie să știi și să-i convingi pe bărbați și numai pe ei: femeile vor urma când vor vedea că repausul s-a terminat. O societate este la scară largă doar ceea ce este familia la scară mică. Dacă vrei o societate a ordinii, ai nevoie de o ierarhie și de familii construite pe principii naturale, organice, unii spun “fasciste”. Adică pe principiile evoluției fixate de natură.

Valoarea unei cățele pro-avort este exact zero pe scara vieții pentru că ea însăsi este anti-viață. A opta plagă a Egiptului. Dacă nu forțăm aceste curve să stea la locul lor în societate, alți bărbați o vor face, iar acei bărbați vor fi maro, musulmani, negri, peste câteva decenii hinezi. Natura detestă vidul și dacă aceste descreierate nu sunt readuse în rolul firesc în societate, de a face și crește copii, mahomedanii o vor face cu bice și pietre.

Asta începe cu oprirea validării curvelor ce pretind că sunt credincioase, virtuoase, generând astfel haosul sexual, rasial, cultural, demografic. Datoria celor conștienți, bărbați sau femei, este demascarea curviei feministe care este aspectul cel mai condamnabil și mai respingător al societății muribunde europene.

Perspectiva LGBT-izării României, a arabizării, musulmanizării, țiganizării, între altele din cauza preacurviei feminine și a degringoladei sexuale ar putea avea un impact sufletesc real asupra multor femei curate și cinstite, poate chiar a curvelor, pe care le-am putea trimite la Centrul de reeducare sexuală penitenciară, de la Tărșor (Prahova), unde ar putea să vadă ce s-a ales de Vampa tovarășului securist Băsescu.

Spre deosebire de bărbați, femeile sunt sunt mai sensibile la cuvinte, la ce se spune despre ele. De aceea am și pus olecuță de sare pe rana curviei feminine a societății actuale, fără să o contest pe cea masculină, care există și ea, inclusiv în Sfântul Sinod al Bisericii Creștine Ortodoxe. Despre asta însă cu altă ocazie.

romanca flori

Ceea ce trebuie să căutăm la femeie este în primul rând profilul genetico-rasial excelent. Apoi, femeia trebuie să înțeleagă funcția fundamentală de mamă drept bucuria ei supremă.

Abia în al doilea sau al treilea rând, femeia trebuie să fie și prietena sau sora amabilă ce se ocupă de cuibul familial, ajutând bărbatul să înfrunte mai ușor viața și misiunea de șef, părinte și preot al familiei. În schimb, bărbatul trebuie să își protejeze femeia și familia în orice situație.

Datoria bărbatului este să găsească o femeie demnă de acest nume, să aibă cu ea patru sau cinci copii, care vor fi nu numai bucuria lui și a femeii sale, ci și șansa, speranța de viață a poporului și rasei din care face parte. Pe cât posibil, căsătoriile inter-rasiale trebuiesc evitate, mai ales de cei lipsiți de orice educație și cultură rasială. Aspectul rasial al problemei ne arată că nimeni nu este stăpân pe propriul său corp.

Dacă sufletul sau suflarea noastră de viață vine de la Dumnezeu și aparține lui Dumnezeu, corpul, trupul fiecăruia provine de la un șir nesfîrșit de moși-strămoși, pe care avem datoria să-l ducem cât mai departe posibil, în cele mai bune condiții.

De vreme ce crescătorii de animale nu le împerechează pe acestea oricum, e limpede că nici noi nu trebuie să ne împerechem la întâmplare.

Bineînțeles, a pune problema familiei, a societății și a viitorului omenirii, din punct de vedere rasial, revine la a comite gestul suprem de INCORECTITUDINE POLITICĂ. Câți dintre Incorecții Politic, care citesc pe Ciumetii, Șerban, Voicu, Lupu și ceilalți, care-și asumă greaua misiune a conducerii luptei actuale de supraviețuire rasială, culturală, demografică, națională, sunt cu adevărat conștienți de aspectul rasial fundamental al vieții oricărui om adevărat?

Fără rasă suntem ca picați din cer, precum câinii maidanezi ai căror strămoși nu-i cunoaște nimeni.

Grigore ARNĂUȚOIU / Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.