fbpx
INCORECT POLITIC

Marian Motocu O FACE PRAF pe Adina Marincea

“Tot ceea ce înseamnă Pride, asociația ACCEPT și toate căcaturile astea sunt niște instrumente jidănești de a distruge România”

motocu

Într-un articol denigrator la adresa naționaliștilor, Adina Marincea prezintă o serie de “dovezi” (conversațiile unor adolescenți de pe grupuri de Telegram) în încercarea disperată de a lega naționalismul de violență și sentimentele cele mai joase. Înainte de anul electoral 2024, sistemul vrea să facă din țânțarul “problemei naționaliste” un armăsar cât mai monstruos în aparențe.

Printre “exemplele” date de admiratoarea lui Andrew Tate se număra și transmisiunile în direct ale olteanului Marian Motocu, căruia în articol îi spune “MM” ca să nu-i facă reclamă. S-au prins și cretinii ăștia, în al doișpelea ceas, că orice referire directă ne face reclamă.

Jurnaliștii cu creier de găină, cât și imbecilii care-și spun “cercetători” la institutul terorist Elie Wiesel, au impresia că dacă scriu MM în loc de Marian Motocu nu ne dăm seama despre cine e vorba? Ei sunt prinși între ciocan și nicovală – ori nu ne menționează, caz în care nu au ce scrie decât abstracții pe care nimeni nu le pricepe, ori ne menționează direct sau indirect, făcându-ne reclamă și sporind curentul anti-sistem.

În orice caz, articolul a ajuns și la Marian Motocu, care a făcut o transmisiune în care O FACE PRAF pe Adina Marincea.

Transmisiunea poate fi vizionată AICI.

sursa: Incorect Politic

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.