“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INCORECT POLITIC

Marian Motocu O FACE PRAF pe Adina Marincea

“Tot ceea ce înseamnă Pride, asociația ACCEPT și toate căcaturile astea sunt niște instrumente jidănești de a distruge România”

motocu

Într-un articol denigrator la adresa naționaliștilor, Adina Marincea prezintă o serie de “dovezi” (conversațiile unor adolescenți de pe grupuri de Telegram) în încercarea disperată de a lega naționalismul de violență și sentimentele cele mai joase. Înainte de anul electoral 2024, sistemul vrea să facă din țânțarul “problemei naționaliste” un armăsar cât mai monstruos în aparențe.

Printre “exemplele” date de admiratoarea lui Andrew Tate se număra și transmisiunile în direct ale olteanului Marian Motocu, căruia în articol îi spune “MM” ca să nu-i facă reclamă. S-au prins și cretinii ăștia, în al doișpelea ceas, că orice referire directă ne face reclamă.

Jurnaliștii cu creier de găină, cât și imbecilii care-și spun “cercetători” la institutul terorist Elie Wiesel, au impresia că dacă scriu MM în loc de Marian Motocu nu ne dăm seama despre cine e vorba? Ei sunt prinși între ciocan și nicovală – ori nu ne menționează, caz în care nu au ce scrie decât abstracții pe care nimeni nu le pricepe, ori ne menționează direct sau indirect, făcându-ne reclamă și sporind curentul anti-sistem.

În orice caz, articolul a ajuns și la Marian Motocu, care a făcut o transmisiune în care O FACE PRAF pe Adina Marincea.

Transmisiunea poate fi vizionată AICI.

sursa: Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.