“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Interlopul Boncu e de NEGĂSIT. A DISPARUT după ce a fost la IPJ Timiș să dea cu subsemnatul

lucian boncu retinut 1

Interlopul Lucian Boncu, cercetat după ce a orchestrat o tentativă de asasinare a jurnalistului timișorean de investigații Dragoș Boța, este de negăsit. În cursul acestei dimineți, Boncu a fost la IPJ Timiș să dea cu subsemnatul, fiind aflat pe control judiciar într-un alt dosar de trafic de cocaină.

În cursul aceleași zile, procurorii DIICOT au cerut arestarea în dosarul deschis pentru tentativa de asasinat. Boncu a dispărut însă din oraș, cel mai probabil aflând pe surse că va fi arestat. În acest moment, informațiile privind dispariția lui Boncu sunt necalare. Mai exact, presa locală scrie că acesta ar fi dispărut chiar de sub nasul oamenilor legii, fugind din sediul IPJ, însă surse din cadrul inspectoratului spun că DIICOT nu solicitase reținerea lui Boncu la ora la care semna pentru control judiciar, astfel că nu exista un temei legal să nu fie lăsat să părăsească inspectoratul.

Cel mai probabil Boncu va fi dat în urmărire și dispariția sa va fi subiect de anchetă.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.