“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

SCANDAL ÎN M.A.I / AU IEȘIT ÎN STRADĂ PENTRU A PROTESTA: „Unii poliţişti au devenit bodyguarzi ai mafioţilor”

Asociaţia Iniţiativa Timişoara anunţă o serie de proteste în faţa sediului Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Timiş.

politist 1 770x540 1

Reprezentanţii Iniţiativei Timişoara acuză că „instituțiile publice ale statului român sunt intr-o dinamică accelerată de disoluție a autorității datorită corupției și a politizării. Cazurile tragice din ultima vreme ne relevă faptul că disfuncționalitatea statului duce la moartea unor oameni nevinovați.

Actuala putere politică, pentru a-și proteja sursele ilegale și ilegitime de finanțare, tolerează fucționarea unor afaceri fără autorizarile necesare. Instituțiile statului au devenit paznici ai fărădelegii, protejând grupurile infracționale transpartinice, impotriva legii și a interesului comun.

Poliția e prima interfață in relația cu societatea, aceasta fiind penetrată de corupție și interese care sunt dincolo de lege. Unii polițisti au devenit bodyguarzi ai mafioților, ajungând să aibă o putere care depășește autoritatea legitimă a instituțiilor statului.

In acest context societatea civică trebuie sa reacționeze, altfel actualul trend ne va duce pe toți in haos si infracționalitate cronică. Mai devreme sau mai tarziu fiecare dintre noi va fi afectat de această plagă, supuși abuzului și violenței exercitate sub protecția poliției sau a altor instituții publice.

Inițiativa Timișoara vă invită să protestăm împreună impotriva corupției din poliție, impotriva tolerarii acelor politiști corupți și supuși unor grupuri infracționale.

Îi invităm sa fie alături de noi pe toți aceia care au fost victime ale abuzului poliției sau pe cei care considerați ca astfel de comportamente sunt în afara regulilor democratice.”

„Dacă vom sta impasibili şi vom privi fără să intervenim, viaţa noastră va fi afectată în mod direct de abuzurile poliţiei.
Vă chemăm să fim împreună în acţiunile pe care le vom declanşa în perioada 11 – 14 septembrie”, se mai arată în anunţ.

Calendarul protestelor este următorul:

Pichetarea sediului IJP Timiș – Luni intre 12.00 – 14.00
– Marti intre 12.00 – 14.00
– Miercuri intre 12.00 – 14.00
Protest in fața sediului IJP Timiș – Joi intre 18.00 – 20.00

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.