Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONALSTIRI

MILIȚIAN SCAMATOR RUPE TALONUL mașinii unui șofer pentru a-l amenda / VIDEO SCANDALOS

Poliţist filmat cum rupe talonul maşinii în faţa unui şofer, ca să-l poată amenda!

POLITIST TALON FOTO OBSERVATOR

Scene revoltătoare într-o localitate din Timiş! Un poliţist de la Rutieră a fost filmat de un şofer în timp ce-i rupea intenţionat talonul maşinii, pentru a avea motiv să-l amendeze.

Se pare că după un schimb de replici mai dure, şoferul îi prezintă actele, iar agentul rupe certificatul de înmatriculare. Apoi, cu un cinism ieşit din comun, îl întreagă pe bărbat de ce are actele deteriorate. Este un gest venit, se pare, pe fondul unui conflict pe care cei doi îl avuseseră cu puţin timp în urmă. Şoferul a depus plângere la poliţie pentru purtare abuzivă şi distrugere.

În imagini se observă cum, după un schimb de replici mai dure, şoferul îi prezintă actele, iar agentul rupe certificatul de înmatriculare.

Apoi îl întreagă pe bărbat de ce are actele deteriorate. Este un gest venit, se pare, pe fondul unui conflict pe care cei doi îl avuseseră cu puţin timp în urmă.

Şoferul a depus plângere la poliţie pentru purtare abuzivă şi distrugere.

Video AICI.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.