“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

În vizită la Vatican! Sylvester Stallone, primit de Papa Francisc. „Pregătit? Boxăm!”

Nonconformist în comparație cu predecesorii săi, Papa Francisc (86 de ani) este un admirator al celebrului Sylvester Stallone (77 de ani). Iar acest lucru s-a văzut clar în timpul vizitei actorului la Vatican. Starul din „Rocky”, soția sa, Jennifer, și cele trei fiice ale lor – , Sophia, Sistine și Scarlet – au fost primiți de Papă, potrivit People.

Un videoclip de la întâlnire distribuit de Vatican News îi arată pe Stalone și pe Papa Francisc simulând câteva mișcări de box, în timp ce Papa îi spune actorului că este un mare fan al carierei sale.

 „Ei bine, mulțumesc foarte mult că v-ați făcut timp într-o zi aglomerată”, i-a spus Stallone Papei, în timp ce i-a prezentat familia sa. „Apreciem foarte mult acest lucru.”

Sunt onorat”, a spus Papa, spre surprinderea lui Stallone.

 „Ei bine, și eu sunt onorat”, a răspuns Sylvester Stallone, care a mimat câteva mișcări de box, întrebând: „Pregătit? Boxăm”.

Foarte jovial, Papa a intrat în joc și a simulat și el o lovitură, spre amuzamentul celor prezenți.

Vizita la Vatican a actorului avut loc înaintea premierei mondiale a noului documentar Netflix despre cariera lui Silvester Stallone, intitulat Sly, programată în noaptea de închidere a Festivalului de Film de la Toronto, pe 16 septembrie.

În vizită la Vatican! Sylvester Stallone, primit de Papa Francisc. „Pregătit? Boxăm!”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Iar în urmă cu câteva zile, înainte de a fi primit la Vatican, celebrul actor și fratele său, Frank Stallone, au fost numiți cetățeni de onoare ai orașului italian Gioia del Colle, unde familia lor are rădăcini.

Sylvester Stallone, în „Never Too Old To Die”

În primăvara aceasta, a apărut informația potrivit căreia Sylvester Stallone va juca în „Never Too Old To Die”. Filmul va fi produs de Balboa Productions, compania de producție fondată de Stallone și de partenerul său de producție Braden Aftergood. Filmul va fi distribuit de Amazon Studios.

Potrivit deadline.com, comedia de acțiune „Never Too Old To Die” urmărește cum o crimă misterioasă în cadrul unui azil de bătrâni pentru spioni declanșează misiunea personală a unui erou din Războiul Rece de a-l găsi pe asasinul care trăiește printre ei.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.