“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

S-a împlinit deja prima profeție a lui Nostradamus pentru 2024. TERIBIL ce ne așteaptă!

403716201 878288893868103 6452529625323973441 n

Ce a prezis Nostradamus pentru 2024? Nu sunt puțini cei care sunt de părere că deja una dintre profețiile sale pentru anul în curs s-ar fi împlinit deja. Despre ce e vorba?

Michel de Nostredame, cunoscut ca Nostradamus, a fost un faimos astrolog, medic, cabalist și farmacist francez, care a trăit între 1503 și 1566. Celebritatea sa este cel mai adesea asociată lucrării „Les Propheties” („Profețiile”), a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, lucrarea a devenit foarte populară în toată lumea.

Cutremurul major din Japonia
Și cum se consideră că Nostradamus a prezis corect o serie de evenimente din ultimii ani, oamenii continuă să urmărească „decodificarea” profețiilor faimosului astrolog.
Și, ca la fiecare început de an, specialiștii au încercat să dezlege și să interpreteze profețiile celebrului clarvăzător.

Așadar, s-a aflat ce ar fi scris Nostradamus, în „Profețiile” sale, pentru 2024. Iar una profeții vorbește despre un mare cutremur care va avea loc în 2024. „Atât de puternic se va zgudui pământul, marele teatru va umple ruinele”.

Și cum la începutul acestui an deja s-a produs în Japonia un cutremur major, se poate spune că profeția lui Nostradamus s-a împlinit, chiar în debutul lui 2024. În Japonia a avut loc un cutremur de 7,6 grade. Din câte arată cele mai recente informații, bilanțul deceselor a depășit 90. Sunt în continuare oameni dispăruți, sub clădirile prăbușite, autoritățile făcând eforturi pentru a-i găsi cât mai repede, dat fiind intervalul scurs de la producerea seismului major. Pagubele materiale produse de seismul major sunt și ele semnificative.

„Pământul va deveni din ce în ce mai arid”
A doua profeție este legată de încălzirea globală, care se va intensifica în 2024. „Timp de 40 de ani nu vom mai vedea curcubeul, pământul uscat va deveni din ce în ce mai arid”, conform stiripesurse.ro.

Deja meteorologul șef al ONU, Celeste Saulo, a explicat că în anul 2024 se vor atinge noi temperaturi record, iar căldura va fi greu de suportat.

„Tocmai am trăit anul cel mai cald înregistrat vreodată. Or, atunci când fenomenul El Nino, care este în curs de desfăşurare, îşi va fi manifestat întreaga sa influenţă asupra temperaturilor şi a fenomenelor meteorologice, anul 2024 s-ar putea dovedi mult mai cald şi încă şi mai extrem”, a declarat joi Celeste Saulo.

Se alege un nou Papă?
O a treia profeție se referă la numirea unui nou Papă. Conform sursei citate, textul scris de Nostradamus fiind următorul: „Clerul roman în anul 1609 în fruntea anului vor fi alegerile”.

Predicția este „citită” și analizată cu mai multă atenție, cu cât Papa Francisc pare să aibă probleme tot mai mari de sănătate. Astfel că se vorbește tot mai mult despre ipoteza unei eventuale retrageri a actualului Suveran Pontif din fotoliul papal.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.