Ce spune “Nostradamus cel viu” despre o posibilă legătură cu Satan. Avertismentul transmis de acesta

„Nostradamus cel viu” neagă afirmațiile că ar fi de fapt „mesagerul Satanei”. Athos Salomé avertizează cu privire la site-urile și profilurile de socializare care ar putea face oamenii să cadă victimele unor escroci.

„Nostradamus cel viu” este tânărul care a devenit celebru pe internet, după mai multe predicții considerate corecte. Athos Salomé, în vârstă de 36 de ani, susține că poate vedea viitorul și a spus că știa despre multe evenimente importante, cum ar fi pandemia de coronavirus, înaintea tuturor.

Autoproclamatul clarvăzător din Brazilia a spus acum că a fost acuzat, după previziunile sale devenite publice, că este un “elitist Illuminati” și un „mesager al lui Antihrist”, arată publicația The Mirror.

„Nostradamus cel viu” a declarat că acum dorește să facă lumină asupra societății secrete care ar domina societatea. El a lansat un avertisment cu privire la site-urile și profilurile de rețele sociale care pot fi escrocherii.

„Scriitorul și istoricul american Mitch Horowitz spune că oamenii sunt convinși, pentru că este interesant să crezi că există un grup secret care domină lumea. Dacă studiezi ce au fost cu adevărat Illuminati, îți dai seama că a fost o organizație politică ale cărei idealuri se bazau pe o societate mai dreaptă. Muzicienii înțeleg atracția către aceste concepte și folosesc simboluri precum pentagrama, obeliscul sau ochiul atotvăzător, dar asta nu îi face neapărat membri ai unei societăți secrete. Scriitorul american Mark Dice, autorul unei cărți despre presupusul ordin, crede că există dovezi că Illuminati continuă să existe și astăzi. Dice a declarat că, după dizolvarea lor în 1785, Illuminati au continuat să opereze prin intermediul mai multor societăți secrete interconectate.”

Citiți și:  Au venit "OMULEȚII VERZI"

„Dice asigură că Illuminati vor să creeze un guvern global de inspirație socialistă și se folosesc de artiști de renume mondial pentru a-și promova cauza. Teoriile conspirației sunt o parte intrinsecă a psihicului uman și astăzi sunt legate de tot felul de teorii, atât de către grupuri de extremă dreapta, cât și de extremă stânga. Walker reamintește că există motive reale pentru teamă sau anxietate.

Scriitorul și istoricul american Mitch Horowitz a declarat că “este o nebunie să crezi în existența Illuminati”. De asemenea, el credea că oamenii sunt convinși pentru că este interesant să creadă că există un grup secret care domină lumea” a mai spus Athos Salomé.

Citiți și:  VIDEO HALUCINANT! Un bărbat a vrut să-și facă de mâncare, dar carnea se mișca în mână deși era tăiată!

Așa-zisul clarvăzător a lansat, de asemenea, un avertisment cu privire la site-urile și profilurile din rețelele de socializare care pretindeau că fac parte din „Ordinul Secret”, oferind anumite servicii și făcând recrutări.

Este o diversiune pentru a testa inteligența oamenilor neinformați și nevinovați, determinându-i să cadă victimele unei înșelătorii: „Nu este nimic mai mult decât ficțiune și marketing, teoriile conspirației se regăsesc la oamenii obișnuiți, oamenii importanți și la politicieni” iar acestea reprezintă un motiv serios de temere.

Vezi – „Noul Nostradamus” din Brazilia, profeție care dă fiori

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu