“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Profeția Babei Vanga care s-a adeverit la 1 decembrie 2023

media 148265410499229100

Baba Vanga este unul dintre cei mai cunoscuți clarvăzători din lume. Deși a murit în 1996, previziunea pe care a făcut-o Baba Vanga pentru 2023 tocmai s-a adeverit!

Baba Vanga este un nume cunoscut în toată lumea și deși a murit în 1996, și astăzi oamenii vorbesc de ea și de previziunile acesteia. Mulți spun că Baba Vanga a prezis și pandemia Covid-19 și a avut dreptate și în legătură cu diferite probleme politice. Baba Vanga era de origine din Bulgaria și a murit în urmă cu 27 de ani, însă este o emblemă pentru teoreticienii conspirației, mai ales după ce unele dintre previziunile ei s-au dovedit a fi adevărate.

Baba Vanga a lăsat în urmă predicții pentru fiecare an, până în 5079, atunci când a spus că lumea va ajunge la sfârșit și planeta nu va mai exista. Astfel, pentru anul 2023 se pare că s-a mai adeverit o previziune de-a celebrei clarvăzătoare. Și anume, femeia a spus că în anul 2023, planeta noastră va fi lovită de o furtună solară masivă cu consecințe devastatoare. Tot ea a avertizat că va fi ca un “tsunami solar” și va distruge câmpul magnetic al Pământului.

Furtunile solare pot provoca întreruperi în masă de comunicare, provocând o serie de alte probleme. Furtunile solare apar atunci când o explozie de energie este eliberată de soare, trimițând sarcini electrice, câmpuri magnetice și radiații care se năpustesc spre Pământ. De altfel, ele pot provoca nenumărate comportamente atmosferice mai puțin răuvoitoare, cum ar fi aurora nordică. Zilele trecute, locuitorii din Marea Britanie au fost anunțați că au șansa de a vedea Aurora boreală chiar de la ei de acasă, până în Cornwall, cu o zi înainte de lovirea furtunii solare.

Aurora poate fi văzută în nordul îndepărtat al Scoției la fiecare câteva luni. Astfel, evenimentul care s-a întâmplat la data de 1 Decembrie a fost clasat drept “G2” de către Administrația Națională pentru Oceane din SUA. Asta înseamnă că furtunile solare ar putea perturba sateliții din spațiu și rețelele de energie. Ca atare, predicția Babei Vanda s-a adeverit, fenomenul nefiind unul obișnuit. De altfel, oamenii de știință au fost înștiințați și cu privire la previziunile Babei Vanga, iar aceștia nu au avut nimic de spus, ba chiar au rămas surprinși că cele spuse de Baba Vanga s-au adeverit, potrivit Dailymail.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.