Anunțul care zguduie Europa din temelii. Baba Vanga, previziuni cutremuratoare

Cunoscuta clarvăzătoare Baba Vanga a făcut o serie de previziuni sumbre pentru anul 2022! O serie de dezastre naturale se vor abate asupra omenirii! De-a lungul anilor, mai multe dintre previziuni ei s-au dovedit a fi adevărate. Iată ce ne așteaptă în 2022.

De-a lungul anilor, mai multe dintre previziunile cunoscutei Babei Vanga s-au dovedit a fi adevărate. Printre acestea se numără și prăbușirea Uniunii Sovietice, tragedia de la 11 septembrie 2001, moartea prințesei Diana și accidentul de la Cernobîl.

Previziunile rusoaicei Vangelia Gushterova, cunoscută în toată lumea cu numele de „Baba Vanga”, s-au adeverit, de-a lungul timpului. În timpul vieții sale, clarvăzătoarea a lăsat premoniții scrise care se întind până în anul 5079.

Baba Vanga a prezis pentru 2022 o serie de dezastre naturale care se vor abate asupra omenirii, precum și posibile războaie și schimbări politice neașteptate.

Previziunile făcute de Baba Vanga pentru anul 2022.
Topirea ghețarilor

Ghețarii se topesc din cauza încălzirii globale, iar oamenii de știință vor descoperi un virus periculos care se va răspândi foarte repede, ducând la moartea oamenilor și a animalelor.

Citiți și:  Dezvăluiri de COSMAR despre planurile lui Putin

Lipsa apei potabile

Poluarea va atinge niveluri maxime, iar apa potabilă va deveni o resursă din ce în ce mai importantă la nivel mondial, iar prețul acesteia va crește deoarece va fi greu de găsit.

Foamete severă

Omenirea va fi lovită de foamete severă din cauza schimbărilor climatice.

Baba Vanga, previziuni sumbre despre Vladimir Putin: O să devină domnul lumii
Cunoscuta clarvăzătoare Baba Vanga ar fi anticipat războiul actual dintre Rusia și Ucraina, chiar înainte de a merge în Lumea de Dincolo. Pe patul de moarte, cu ultimele puteri, aceasta a făcut o previziune sumbră despre Vladimir Putin.

Aaceasta a spus că nimeni nu poate opri Rusia și că Vladimir Putin o să devină „domnul lumii”, odată cu expansiunea Armatei Ruse.

„Toți se vor dezgheța precum gheața, dar numai unul rămâne neatins – Glorie lui Vladimir, Glorie Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat. Mai mult, o să devină domnul lumii”, a spus aceasta.

Citiți și:  Înalt diplomat european, dezvăluiri despre intențiile amenințării nucleare din partea Rusiei

Clarvăzătoarea din Balcani a spus că după război, omenirea se va confrunta cu o criza alimentară globală.

Trebuie amintit că ea este cea care a prezis că Rusia va fi principala câștigătoare la a celui de-Al Treilea Război mondial.

Despre cunoscuta clarvăzătoare se știe că și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani. Dumnezeu ar fi binecuvântat-o cu un dar uimitor, acela de a prezice. Printre predicțiile Babei Vanga se numără: ascensiunea ISIS, Brexit, atacul terorist din 11 septembrie asupra World Trade Center din New York, SUA, dar și președinția lui Barack Obama din 2008.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.