“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INCORECT POLITICNOUTATI

Globalism, multiculturalism, corectitudine politică și degenerare

Prin Europa au ucis și ucid zilnic „dezechilibratii psihic”, în Nouă Zeelandă a ucis un suprematist alb! Întrebat de ziariști în avionul care-l aducea din Polonia ce părere are despre violența islamică, Papa Francisc a spus că nu-i place să vorbească despre violentă islamică pentru că și creștinii sunt violenți: „Răsfoind ziarele, văd zi de zi dovezi de violență, unele chiar în Italia: cineva își omoară logodnica, altcineva soacra și un altul… iar aceștia sunt catolici botezați, da?! Sunt catolici și violenți.” – a spus el.

În Noua Zeelandă, BrentonTarrant a intrat într-o moschee și a omorât 50 de musulmani cu o armă automată. Adică, în Nouă Zeelandă, Brenton Tarrant le-a făcut musulmanilor ce le-au făcut și le fac aceștia creștinilor în bisericile din Malayesia, Pakistan, Siria, Irak sau Nigeria și până în cele din Egipt și Franța. Papa Francisc a avut dreptate: nu doar musulmanii sunt violenți!

Islamistul Recep Tayyip Erdogan zice că atacul ucigaș comis asupra a două moschei din Nouă Zeelandă, reprezintă dovadă creșterii islamofobiei și a rasismului în țările occidentale; zice că s-a ajuns la „ucidere în masa”! Acestora el le cere să ia măsuri urgente; lucrul pe care ele îl vor face. Când islamiștii au mitraliat la Paris 132 de oameni sau au transformat în asfalt, la Nisa, alți 86, iar francezii au reacționat cântând la pian și aprinzând lumânări, când la Londra, la Manchester, la Bruxelles, Barcelona, Madrid, Berlin sau Stockholm s-a întâmplat la fel – morți, răniți, Allah Akbar, lumânări și flori – Recep Tayyp Erdogan n-a zis nimic. N-a condamnat pe nimeni. Pentru că atunci a fost așa cum trebuie să fie – ca la Coran!

Conform „Manifestului” său, BrentonTarrant a fost mai întâi comunist, pe urmă anarhist, după aia libertarian și când a intrat cu pușcă în mână în moschee era eco-fascist. Și dintre toate națiunile lumii îi plăcea Republica Populară Chineză. Când a ieșit din moschee, a ieșit, conform mainstream media, suprematism alb!

Christchurch nu a avut numai moschei și pe Brenton Tarrant, are și echipă de rugby – „Canterbury Crusaders” se numește. Încă, dar nu pentru mult timp. Conducătorii „Cruciaților din Canterbury” s-au consultat deja cu reprezentanții comunității musulmane în scopul schimbării numelui echipei. Nu e pentru prima data când numele acesta, deranjant, a suscitat discuții, dar după ce 50 de musulmani au fost uciși într-o moschee, de parcă ar fi fost niște creștini amărâți într-o biserică din Nigeria sau Egipt, numele va fi, cu siguranță, schimbat. Acum, adevărul este că, dacă este să se facă curățenie până la capăt, nici numele orașului, „Christchurch”, nu mai are zile multe. Ar fi mult mai bine, mai inclusiv, mai tolerant, dacă pe viitor i s-ar zice „Church al Islam”.

După atentatul de la Christchurch, președintele Turciei, Recep Tayyp Erdogan, a convocat o reuniune în care țările musulmane membre ale Organizației de Cooperare Islamică (OCI) au emis o declarație comună prin care cheamă la luptă împotrivă islamofobiei. După atentatele de la Londra, Manchester, Paris, Toulouse, Nisa, Strasbourg, Madrid, Barcelona, Bruxelles, Utrecht, Stockholm, Munchen și Berlin, țările occidentale s-au convins că Islamul este „religia pacii” și transmit aceeași chemare.

Oana Maria Bogdan, membră a Biroului Național al partidului bruxellez PLUS, zice: „Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renuntării la proprietate. Când nu vor mai există teritorii care să apartină unui om, trib, neam sau corporație, vom reuși să conviețuim armonios pe planetă Pămant. Eu am încredere că acest lucru se va întâmplă în timpul vieții mele.”

Despre Oana Maria Bogdan, Teodor Baconschi, „conservatorul” neomarxist Teodor Baconschi, spune tot pe pagină lui de Facebook : „Ați văzut «scandalul» zilei din bulița noastră: o doamnă de la Plus, arhitectă repatriată din Olanda, e acuzată de comunism, pentru că – potrivit interpretării unora dintre postările sale – vrea desființarea proprietătii private. E tânără, simpatică, urbană, educată… După ce a fost pusă la punct – pe tonuri vindicative, disprețuitoare și definitive – domnia sa a dat o explicație de bun simț: are proprietăti, nu vrea naționalizări sau exproprieri. Se referea la o tendință tot mai vizibilă în sânul bogatei civilizații occidentale: emergența așa-numitei «sharing economy»!”

Așadar, spune Baconschi despre aia care vrea, din nou, dispariția proprietății, că e tânără , simpatică, urbană și educata! Mare noroc are asta că nu-i conservatoare: o făcea Baconschi praf! Și mare noroc avem noi, că am aflat, datorită ei, că Marx, Lenin , ăștia, erau cu „sharing economia”, nu cu comunismul!

La Teodor Baconschi, la neomarxistul acoperit Teodor Baconschi, am observat ceva: poți să vorbești, dacă ești Obama, Hillary Clinton, Macron, Papa Francisc… ori Oana Măria Bogdan, ca Marx și ca Lenin, sau în clișeele liberal stângiste moderne, e ok, n-are treabă Baconschi cu tine. Te lăuda, chiar! Să nu fii însă conservator, că te arde! Neamul tău de izolaționist dacopat, de maximalist, de dogmatist, de purist doctrinar, de fundamentalist creștin și de dușman al dreptei! Al „dreptei” lui Baconschi!

„Dacă religia tot e inevitabilă în istorie, stau și mă întreb de ce n-avem și creștini cu opțiuni politice de stânga. Dumnezeu pare, la noi, «de dreapta». Suntem dereglați și din acest unghi.” – Teodor Baconschi

Din fericire, și domnul Baconschi știe asta, în alte părți, cu creștini normali, de stânga, nedereglați, Dumnezeu e așa cum trebuie: seamănă cu Allah, cu Marx și cu Papa Francisc.

Dreapta europeană (PPE) a decis cu o largă majoritate (190 voturi pentru, 3 contra) să suspende FIDESZ, partidul condus de premierul Viktor Orban. PPE îi reproșează lui Viktor Orban și FIDESZ atacurile împotriva celui mai eminent reprezentant al său, președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker.

Vechiul comunist troțkist, Jean Claude Juncker, cel care a participat anul trecut, la Trier, la omagierea lui Karl Marx, a devenit neoficial „cel mai iubit fiu european”, așa că supendarea FIDESZ era așteptată încă de când a fost făcută propunerea. Cum au votat reprezentanții partidelor românești membre PPE? Se știe! Le vor mai vota alegătorii noștri de dreaptă? Se știe! Viitorul șef al PPE, bavarezul Manfred Weber, a condiționat anularea suspendării FIDESZ din „Internaționala PPE”, de reîntoarcerea la Budapesta a universității neo-marxiste fondată acolo de radicalul de stânga George Soros! A ajuns dreapta europeană de stânga? Se știe!

„Nu mai există stânga și dreapta” – asta-i o sintagmă lansată pe piață de Stânga, pentru a-și masca hegemonia politică și culturală. „Fii victorios în secret”, spunea Sun Tzu și Stânga asta și face. O să repet chestia asta la infinit. Când toate organizațiile și structurile internaționale – de la ONU, UNESCO și UNICEF până la NATO și UE au fost împănate și sunt conduse de foști comuniști, maoiști și trotkisti, actuali socialiști, iar aia de dreaptă, câți mai sunt, sunt etichetați drept naziști și fasciști, să spui că nu mai există stânga și dreapta e ca și cum a-i spune că nu mai există rău și bine, exact atunci când răul te strânge de gât.

Creștin democratul Ralph Brinkhaus, liderul grupului parlamentar CDU-CSU în Bundestag, zice că e de acord cu un cancelar musulman în 2030, dacă acesta va îmbrățișa principalele valori ale partidului: demnitate umană, responsabilitate personală și solidaritate. Și creștinismul, că e în titlu? Vax! Omul, Ralph, nu e un idiot care bate câmpii, cum ar spune mulți, e un tip realist, care știe ce spune. Deși stânga germană (SPD și Verzii) are un avans serios în atragerea voturilor comunității musulmane, „dreapta” (CDU/CSU) vine tare din urmă, dornică să recupereze terenul pierdut. Pentru asta acționează, programat, conform dictonului enunțat de Anwar El Sadat: „Islamistii pun înainte credința lor? Atunci să fim mai musulmani decât ei!”.

Și în Germania, Angela Merkel i-a arătat stângii, în ultimii ani, că în materie de încurajare a imigrației musulmane și multiculturalism poate să fie mult mai de stânga, chiar, decât aceasta!

Totuși, deoarece „conservatorii” britanici au deja o tradiție în domeniu (deputați, primari și miniștri musulmani), cred că Marea Britanie va avea un premier musulman, înainte ca Germania să aibă un musulman cancelar. Oricum, și într-o țara și-n altă, problemă nu mai e „dacă”, ci „când”. Ăia care cred că nemții s-au deșteptat sau se vor deștepta, dorm și nu s-au trezit încă.

Malek Chekat, fratele mai mare al lui Cherif Chekat – cel care a omorât, de Crăciun, în atacul de la Strasbourg, 5 oameni și a rănit 11 – a postat vineri pe Facebook o fotografie cu două arme de asalt, o pușcă și două pistoale, însoțită de mesaje ce anunța că va comite un atac terorist. Poliția franceză a reacționat cu promptitudine și l-a arestat 16 ore mai târziu. După asta, a venit rândul justiției franceze să reacționeze la fel de eficient. Procurorul Republicii a cerut, cu severitate maximă, un an de închisoare, iar judecătorii l-au condamnat pe Malek la 6 luni cu supendare și 6 cu executare! În Franța, terorismul islamic a primit o nouă lovitură! Cât de curând francezii vor conjugadin nou „Je suis….”!

Gigantul Google a refuzat să suprime de pe platforma sa, Google Play, aplicația Absher care permite guvernului saudit și bărbaților din Arabia Saudita să le supravegheze în permanență pe femeile din Regat. În rest, rămâne cum știți: Google va continuă să lupte în continuare împotrivă discursului care instigă la ură, a rasismului, homofobiei și discriminărilor de orice fel și va milita mereu pentru egalitatea de șanse.

Facebook a închis zeci de pagini ale filialelor „Rassemblement National”, formațiunea condusă de Marine Le Pen. Franța se pregătește pentru alegerile europene. Mark Zuckenberg se implică în alegerile din Franța! Nu se pune. Se pune doar dacă o face Putin!

Școală comunitară Parkfield, din Birmingham, a renunțat la cursurile LGBT despre homosexualitate, după ce 600 de elevi musulmani au fost retrași de la școală de părinții lor, în semn de protest. Luna trecută, părinții elevilor semnaseră o petiție prin care cereau directorului să renunțe la cursurile LGBT, menite să combată homofobia, dar n-au fost băgați în seamă. Asta conform mai noului principiu, complet democratic azi, „cand majoritatea cere ceva, majoritatea renunță și se supune”!

În Marea Britanie sunt școli, nu puține, unde elevii musulmani sunt majoritari. Autorul cărții „Challenging Homophobia in Primary Schools”, selecționat pentru titlul de „cel mai bun învățător din lume”, profesor până de curând la altă școală din Birmingham,Chilwell Croft, a fost nevoit să demisoneze, după ce musulmanii au organizat un protest similar. Deputata laburistă Shabana Mahmood a ținut, bineînțeles, partea musulmanilor din circumscripția sa, cerând ca drepturile minorităților să fie protejate, inclusive cele religioase. În fața musulmanilor, LGBT-iștii devin majoritari, așa că autoritățile nu au avut nicio reacție, nici măcar celebra poliție britanică, care a arestat de curând o mamă chiar în față copiilor ei – din nefericire pentru ea, nu era musulmană – pentru că declarase pe Facebook despre o femeie transgender că este bărbat.

Ce nu știu, să nu vor să creadă, marxiștii multiculturali, este că tocmai ăia pe care îi îmbrățișează azi, le vor interzice, mâine, ideologia. La Anvers – altădată, liniștitul și frumosul Anvers – o mașină a explodat în noaptea de luni spre marți. Alte 4 mașini și fațada unei locuințe au fost atinse de forță exploziei. Servicul de deminaj al armatei s-a deplasat la față locului. De mai multe săptămâni exploziile și incendieriile se țin lanț în Anvers, mai ales în cartierul Parc Spoor Nord. Mai multe mașini au fost distruse de grenade plasate sau aruncate sub ele. Și în aceste situații, Serviciul de deminaj al armatei și-a făcut datoria.

După a patra explozie în câteva zile, s-a ajuns la liniștitoarea concluzie că este vorba de bandele de traficanți de droguri. „Reglementari de conturi” . În ultimii doi ani, altădată liniștitul frumosul Anvers, a avut parte de 60 de explozii incendii, adică de „reglementări de conturi”. Anvers este legat de Amsterdam, și el o importantă „placă turnantă a importului de droguri”. Așa se zice „placă turnantă”. În ultimul timp, la Amsterdam, se desfășoară un război între bandele de traficanți. Bilanț – 30 de morți ( traficanți, martori, trecători). Dar toate astea sunt puse în umbră de vestea cea bună: locuitorii flamanzi ai Anvers-ului au devenit minoritari în orașul lor. Scuze, „în fostul lor oraș”! Actuală „placă turnantă”. S-a anunțat oficial. În 2018, 53, 2 % din populația Anvers-ului era formată din străini. Din partea asta de 53,2 % cel mai important segment îl reprezintă nord –africanii. Între prima știre, rea, și cea de-a două, bună, extrem de bună, nu există nicio legătură.

Navele operațiunii „Sofia” s-au întors la mal. Misiunea europeană „Sofia”, însărcinată cu demantelarea rețelelor de traficanți de ființe umane și salvarea imigranților clandestini de pe Mediterană (adică cu transportarea acestora în spațiul Schengen) a fost temporar suspendată. Din cauză de Salvini. Care blochează porturile italiene. Într-un comunicat, Amnesty International a denunțat „abdicarea scandaloasă a guvernelor UE”.

Săptămâna această au murit în apele Mediteranei patru imigranți clandestini. Europenii uciși, violați, bătuți, jefuiți, tăiați cu cuțitul,aruncați în aer, săptămâna această, de cei aduși în Europa de-a lungul anilor, nu sunt contabilizați.

Klaus Iohannis, guvernatorul României, zice că „premierul a reușit să pună pe butuci și relația cu Iordania”. (Pe Veorica a pus-o Dragnea să mute, iar, retoric, ambasada României la Ierusalim și, din cauza asta, regele Iordaniei și-a anulat vizită.) Guvernatorul a mai remarcat că s-a ales astfel praful și de „relația de încredere foarte bună cu lumea arabă”. Are dreptate! Așa se explică de ce nici Mahmoud Abbas, de la Fatah, și nici Ismail Hanyeh, de la Hamas, nu au de gând să ne viziteze.

Pentru că președintele României e la Berlin, explică și de ce Trump s-a oprit la Varșovia. Bine, asta nu-l deranjează pe guvernator, pentru că relația cu America, se știe, n-a fost mereu una de încredere. Au fost vremuri când America ne-a retras „clauza națiunii celei mai favorizate”.

Cine e surprins de bruxelleza neo-marxistă în care slugărește guvernatorul Klaus Iohannis să nu fie, e vorba de tradiție: la fel lingea și Gheorghiu-Dej, doar că ouăle erau sovietice.

Mulți sunt derutați de chestia asta cu „ambasada Romaniei”, care e mutată, retoric, de la Tel Aviv la Ierusalim, ca să se aleagă praful de relațiile noastre diplomatice, foarte bune, cu Bruxelles-ul, Berlinul și lumea arabă. Să nu fie! Cât timp conducerea României va fi când la Bruxelles, când la Berlin, ambasada nu-și va schimba locul.

Aflu din presa neomarxistă (scuze pentru pleonasm) că ăla căruia îi plac politica eficientă, o administrație cinstită, viață ordonată, străzi fără criminali și hoți, un loc de muncă stabil, o societate bazată pe ordine, cinste și onoare, unde binele este clar delimitat de rău și adevărul de minciună, unde tradițiile nu sunt interzise, credința este respectată, iar votul majorității nu este considerat dictatură, dar căruia nu-i plac corectitudinea politică, ideologia de gen, globalizarea, imigrația fără limite și fără frontiere și dictatură minorităților cu nevoi speciale, ei bine, ăla este fascist !

Erau doi și veneau spre mine. Azi, în parcul Herăstrău. Sau erau două. Azi, nu mai poți fi sigur de nimic. Ce e cert, e că aveau 1,85 – 1,90 m, 120 –130 de kg, burți mari și bărbi pe măsură. Până în 30 de ani. Din cap și până în picioare erau îmbrăcate/încălțate „de firma”. Amândoi/amândouă hipsteri/hipstere. De ce zic amândouă? Pentru că în mâini aveau, fiecare, niște lese lungi, care se terminau la capete cu niște pechinezi albi, mici și scumpi foc. Pechinezii se plimbau înainte, și ei/ele vaginau, umăr lângă umăr, în urma lor. Agale. „Doamna cu cățelul” în variantă post modernă! La plural. Sau o parte din armată europeană în permisie!

Bogdan CALEHARI

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.