“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ȘTIRI BUZAU

Fetele primarului Buzăului ar fi cumpărat vila industriașului Mociorniță din Predeal cu 400.000 de euro

vila mociornita

Un stol de vrăbioare ne-au ciripit dis-de-dimineață un zvon, neconfirmat încă, legat de cele două fiice ale primarului Buzăului, Oana și Adriana. Se aude că cele două ar fi cumpărat celebra vilă “Mociornița” din Predeal, construită de fostul mare industriaș interbelic Dumitru Mociornița în anul 1930.

După naționalizare, imensa vilă a găzduit sediul primăriei din localitate. Până aici nimic neobișnuit; două fete de primar de municipiu aflat la primul mandat au cumpărat o vilă de aproximativ jumătate de milion de euro. Ce? Vi se pare ceva ieșit din comun? În ziua de azi oricine își poate cumpăra astfel de vile.

Mai exact, prețul de achiziție s-ar fi învârtit în jurul sumei de 400.000 de euro. Vila are două etaje și o mansardă de aproximativ 650 de metri pătrați, dar și un teren ce se întinde pe modesta suprafață de 1900 de metri pătrați. Acum, stimați și dragi cititori, nu vrem să fim răutăcioși, însă ne întrebăm, asta dacă zvonul ar fi adevărat, de unde or fi avut două buzoience suma de aproape 400.000 de euro? Oare de la domnul primar al Buzăului care are proprire pe toate conturile? Dacă știți mai multe decât noi, dați-ne și nouă de veste! – Sursa: Ramnic Press

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.