Fetele primarului Buzăului ar fi cumpărat vila industriașului Mociorniță din Predeal cu 400.000 de euro

Un stol de vrăbioare ne-au ciripit dis-de-dimineață un zvon, neconfirmat încă, legat de cele două fiice ale primarului Buzăului, Oana și Adriana. Se aude că cele două ar fi cumpărat celebra vilă „Mociornița” din Predeal, construită de fostul mare industriaș interbelic Dumitru Mociornița în anul 1930.

După naționalizare, imensa vilă a găzduit sediul primăriei din localitate. Până aici nimic neobișnuit; două fete de primar de municipiu aflat la primul mandat au cumpărat o vilă de aproximativ jumătate de milion de euro. Ce? Vi se pare ceva ieșit din comun? În ziua de azi oricine își poate cumpăra astfel de vile.

Mai exact, prețul de achiziție s-ar fi învârtit în jurul sumei de 400.000 de euro. Vila are două etaje și o mansardă de aproximativ 650 de metri pătrați, dar și un teren ce se întinde pe modesta suprafață de 1900 de metri pătrați. Acum, stimați și dragi cititori, nu vrem să fim răutăcioși, însă ne întrebăm, asta dacă zvonul ar fi adevărat, de unde or fi avut două buzoience suma de aproape 400.000 de euro? Oare de la domnul primar al Buzăului care are proprire pe toate conturile? Dacă știți mai multe decât noi, dați-ne și nouă de veste! – Sursa: Ramnic Press

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

136 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile