“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICALSOCIETATEȘTIRI BUZAU

Târgul de Crăciun al PSD Buzău vine la pachet cu TOXIINFECȚII ALIMENTARE

Melteanul PSD-ist, Constantin Toma, oferă toxiinfecții gratuite!

406584417 751080253706310 6822047585031697071 n

După o zi plină de bucurie și activități festive în cadrul Târgului de Crăciun din Buzău, entuziasmul vizitatorilor s-a transformat brusc în îngrijorare și nemulțumire. Voci critice au început să se facă auzite online după ce mai mulți oameni au fost afectați de cazuri de toxiinfecție alimentară.

Răzvan Ionuț Dascălu, unul dintre participanții la eveniment, a expus pe rețelele sociale frustrarea și îngrijorarea prietenei sale, care a suferit de toxiinfecție alimentară în urma consumului de produse achiziționate de la tarabele „producătorilor locali”. Acesta a subliniat lipsa evidentă de verificare și a solicitat controale riguroase pentru toate standurile prezente la târg.

Într-un răspuns prompt, Oana Matache a asigurat publicul că toate documentele de înregistrare sanitar-veterinară ale comercianților au fost transmise către Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSV). Responsabilitatea primirii acestor documente revine organizatorilor Târgurilor și Oboarelor. Ea a promis că se vor desfășura controale detaliate și a furnizat un număr de telefon al unui coleg pentru a identifica precis comerciantul responsabil pentru incident.

Astfel, în timp ce luminițele strălucesc și atmosfera de Crăciun își face simțită prezența, un sentiment de îngrijorare planează asupra Târgului de Crăciun din Buzău, marcând debutul sărbătorilor cu o notă amară pentru cei afectați de toxiinfecție alimentară.

403611518 268477766236314 1739227312623104630 n 1 1024x435 1

Fotografia de prezentare este cu titlu de ilustrație și nu are nicio legătură cu taraba de la care au fost achiziționate produsele!

BUCĂTARUL PEDOFIL. CONSILIER LOCAL DIN PARTEA PSD!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.