fbpx
SOCIETATE

Femei cautate de politie dupa ce au furat mai multe vibratoare dintr-un magazin

358124609 949278219666357 5853285767385085873 n

Trei femei s-au ales cu poliția pe urme după ce au furat patru vibratoare dintr-un magazin de jucării sexuale. Cele trei tinere au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar proprietarul magazinului oferă recompensă celui care reușește identificarea celor trei suspecte.

Din nevoie, teribilism sau dorințe financiare, trei tinere au decis să sustragă patru vibratoare destul de scumpe dintr-un magazin de jucării sexuale, din orașul australian Perth. Furtul s-a petrecut duminică, femeile fiind surprinse de camerele video cum desfac ambalajul de la 4 dintre cele mai scumpe vibratoare și le ascund sub haine.

Cele trei femei au ieșit din magazin cu produse în valoare de 350 de lire sterline, însă nu au fost identificate. Polițiștii le caută pe cele trei suspecte, iar proprietarul magazinului păgubit, unul din puținele astfel de magazine din Perth, oferă o recompensă pentru cel care reușește să le identifice pe tinere.

Recompensa constă într-un voucher de cumpărături, de 50 de dolari australieni, pe care un eventual cetățean cu spirit civic îl poate folosi pentru achiziționarea jucăriilor sexuale dorite.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.